112IzdvojenoZadar

SRAMOTAN VIDEO – Ivica Kero: Ponosan sam što sam dao otkaz profesoricama Škari i Vulin

INTERVJU

Vršitelj dužnosti ravnatelja Srednje škole Biograd na Moru Ivica Kero, kojemu su od strane neovisne Prosvjetne inspekcije u radu utvrđene brojne nepravilnosti i koji je zatajio humanitarnu pomoć za teško oboljelo dijete otpustio je profesoricu Zrinku Škaru i pedagoginju Anđelu Vulin samo zato što su ga prijavile i dokazale sve gore napisano.

Slijedom navedenoga, Kero se jučer pojavio na suđenju na kojemu pedagoginja Anđela Vulin u radnom sporu dokazuje kako je protuzakonito otpuštena.

Jedina svjedokinja koja se pojavila na jučerašnjem ročištu, školska zaposlenica Nives Pedišić potvrdila je kako je tek iz medija doznala da je Kero zatajio novac iz humanitarne pomoći. Opširnije o nebuloznom svjedočanstvu Pedisić pisat ćemo sutra.

Danas se bavimo Ivicom Kerom i njegovim intervjuom s novinarom Hrvojem Bajlom koji se odvio u sudskom hodniku nakon spomenute sudske rasprave.

Kao što možete vidjeti u videu, Kero je novinaru Bajlu ponosno više puta ponovio kako je ponosan što je protuzakonito i revanšistički, samo zato što su ga prijavile, profesoricama uručio nezakonite otkaze.
U intervjuu je Kero, onako klasično i bez iti jednog argumenta optužio novinara Bajla “da je plaćen od strane Zrinke Škare i Anđele Vulin da piše o temi” kako piše.

Zbog izrečenoga, novinar i glavni urednik ZADAR Newsa najavio je tužbu protiv Ivice Kera.

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button