Stephanie uspješno operirana u Chicagu!!!

Stephanie nakon operacije

Malena Stephanie uspješno je operirana! Vijest je ovo koju su na svom Facebook profilu objavili njeni roditelji!

“Dragi ljudi dobra srca,nocas po nasem vremenu (poslijepodnevni sati po lokalnom vremenu) Stephanie je operirana u Chicagu. Operacija koja je trajala oko 7 sati prosla je uspjesno. Prema rijecima dr. Frima, a koje nam prenose roditelji, kod Stephanie je sindrom ACM-a u potpunosti uklonjen.

Tonzile koje su kod Stephanie bile jako spustene i spojene, sto je njoj zadavalo velike probleme, dr. Frim s lijecnickim timom ih je sada podigao i razdvoio uz to C1 kraljezak, a kost koja je isto smetala i stvarala probleme izvadio. Likvor za sada tece normalno bez ikakvih smetnji koje su bile ranije. Prema rijecima roditelja dr. Frim im je rekao da mozda drugi zahvat nece biti potreban s obzirom da je u ovom prvom uspio rijesiti sve Stephaniene probleme, ali jos ce vidjeti kad napravi daljnje pretrage.

Lijecnicki tim je vrlo zadovoljan ucinjenim i cinjenicom kako je Stephanie sve hrabro podnijela.Stephanie sada slijedi oporavak u bolnici od 5 do 6 dana.Hvala svima koji su svojim nesebicnim donacijama omogucili ovo Stephanieno lijecenje!” – stoji u tekstu!

Što reći osim Bogu hvala da je sve prošlo u najboljem redu! Bravo za hrabru Stephanie i dr. Firma!