IzdvojenoZadar

Sto dana Gunjevićevog upravljanja klubom može se opisati u dvije riječi: nerad i javašluk

LUTKA NA KONCU HDZ-ovog PRRBJEGA ANTE RUBEŠR

Na društvenoj mreži Twitter poznati zadarski navijač i profesor povijesti, Tomislav Horvat objavio je listu onoga što najpopularniji zadarski neradnik i uhljeb, koji je sam sebi isplaćivao ilegalnu plaću, David Gunjević kao direktor Košarkaškog kluba Zadar nije napravio. A trebao je. 

Horvat je iznio samo dio Gunjevićevih neispunjenih obećanja u prvih sto dana mandata, a kada bi išli nabrajati neke druge, ne manje bitne stvari, vjerujemo da bi lista bila puno dulja i po direktora sramotnija. 

Za istaknuti je i podatak koji Horvat nije napisao u svojoj objavi, a vezan je za Gunjevićevu tiraniju koju sprovodi nad redakcijom portala ZADAR News kojoj klub s njim na čelu nije odobrio godišnju press akreditaciju iako je ZADAR News u Republici Hrvatski legalno registriran kao medij. Takvim ponašanjem Gunjević kontinuirano nanosi materijalnu i novčanu štetu ZADAR Newsu, ali i dokazuje o kakvoj osobi se radi – osobi koja koristi funkciju direktora koju obnaša za obračun s medijem koji se usudio kritički pisati o njemu i političkim nulama koji s njim upravljaju kao s lutkom na koncu.

Sto dana lutke na koncu i HDZ-ovog prebjega, Ante Rubeše, Davida Gunjevića prošlo je uglavnom u neredu, javašluku, obračunima s nepoćudnim medijima i kaosu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button