ZADAR Sport

Sutjeska zaustavila Zadrane i prekinula niz od tri uzastopne pobjede

Nakon tri uzastopne pobjede i dobrih igara u posljednje vrijeme, Zadar je zaustavljen. Zaustavila ga je Sutjeska koja je u Nikšiću bila bolja sa 71:60 nakon što su gosti odlično krenuli u utakmicu…

Zadar nije uspio nastaviti seriju pobjeda u ABA ligi. Ona je stala u Nikšiću protiv momčadi koja je bila na dnu poretka, ali je isto tako u nekim dvobojima pokazala da nije lagan protivnik.

Gosti su odigrali vrlo dobro u prvoj dionici, ali nakon toga je krenuo pad i potonuće u drugom poluvremenu gdje su domaćini potpuno preuzeli kontrolu nad utakmicom i otišli do pobjede.

Zadrani su šuterski krenuli vrlo dobro, brzo su stvorili prednost, imali i 12 koševa razlike, a posebno dobro su šutirali za tri poena. No to je trajalo svega desetak minuta i nakon 27 ubačenih poena u prvoj dionici, u nastavku susreta ubacili su ukupno tek šest poena više.

Do poluvremena su i dalje održavali prednost, ali početak drugog dijela bio je ključan. Sutjeska je odlično otvorila drugo poluvrijeme, dobila je impuls i s tribina te napravila preokret.

U zadnjih deset minuta gosti su se pokušali približiti, ali nije išlo, svega dva raspoložena igrača nisu mogla sama odvesti Zadar do slavlja.

Ante Delaš susret je završio s 24 poena (6/8 za dva, 4/7 za tri) i šest skokova dok je Ivan Ramljak dodao 17 poena (3/8 za dva, 2/3 za tri) i devet skokova. Kod Sutjeske Radosav Spasojević ubacio je 17 poena (4/10) uz sedam skokova.





Related Articles

Back to top button