IzdvojenoZadarZADAR Sport

Tomislav Horvat pokopao Antu Rubešu brutalnim komentarom: “Ti si politički konvertit, marioneta i izdajnik”

ISTINA BOLI

Nakon što je na Facebook stranici KK Zadar Unofficial, a danas Zadar Official objavljena isprika poduzetniku Igoru Musapu kojega je ta stranica oklevetala, pa se ispričala, kazavši kako su pogriješili i kako su povjerovali lažima Ante Rubeše, Enija Meštrovića i Marka Pupića Bakrača, u raspravu su se uključili prozvani, ali i osnivač stranice, Tomislav Horvat.

“KK Zadar Unofficial”: “Ispričavamo se Igoru Musapu jer smo prenijeli objede i političke laži Ante Rubeše, Enija Meštrovića i Marka Pupića Bakrača”

On je u jednom podužem komentaru Antu Rubešu doslovno vratio na “tvorničke postavke” iznijevši istinu o Rubešinoj konvertitskoj političkoj karijeru. Horvatov komentar prenosimo u cijelosti:

“Ajme zašto ja moram naletjeti u komentarima da me ti opet spominješ. Nakon svega imaš obraza spomenuti moje ime! Dobar obraz imaš! Još si pogriješio odakle sam porijeklom, nisam iz Virovitice. Nije to slučajna greška, kod tebe je sve ciljano i provokatorski, ali mene već neko vrijeme boli ona stvar za političke konvertite kao što si ti. Imam dva prijateljska savjeta za tebe.

Prvo ubuduće gledaj da moje ime ne stavljaš u svoja usta. Drugo, ti, ali i još neki drugi u KK Zadar nemojte me više lažno tračati u vašim malim WP grupama. Zadar je mali grad i do mene dođe sve brzinom munje. Svejedno ne brini, iako me tračaš/tračate neću vas tužiti, i to samo zato što imam pametnijeg posla. Čisto ti govorim da ti to u životu nije potrebno, imaš previše godina da bi se bavio takvim sitničavim pizdarijama.

Imam ti još nešto za reći. Koliko sa stranaka promijenio u svom životu, i zašto si izdao listu preko koje si na zadnjim lokalnim izborima ušao u Gradsko vijeće. Da si sam išao na izbore, danas ne bi bio gradski vijećnik, i ti to znaš.

U tvom kvartu čak ni daljnja rodbina ne glasa za tebe. Toliko često pljuješ po HDZ-u, a koliko plaćaš najamninu u “kafiću” na Brodarici? Koliko si poreza platio? Na kraju da se više nikad nisu usudio propitkivati moju ljubav prema KK Zadar! Na tribini sam od malih nogu, što na Istoku Jazina, a danas u obiteljskom Vipu! Za razliku od tebe koji si se javno hvalio da te utakmice KK Zadar ne zanimaju, i da na iste ne ideš. Tek kad si pukom slučajnošću postao marionetski predsjednik NO KK Zadar naglo si pronašao ulaz u Krešinoj dvorani, ali nisi usamljen u tome, mnogi vijećnici Enija Meštrovića također su naglo otkrili glavni ulaz u Krešinoj dvorani.

Kritizirao si Mijolovića, a sad ti je normalno da kumovi od članova NO KK Zadar idu na plaću u KK Zadar. Znam da ti nije lako, ali mene ostavi na miru. Ovo ti je prijateljski savjet, iako prijatelji nikad nismo bili! Ja šarlatan? Ja radim u struci pošteno već 15 godina!! Ti radiš u Akciji mladih i tamo si uplaćuješ doprinose! Ne mi nismo isti! Još jednom spomeni kokain u kontekstu mog imena i ide ti prijava, pun mi je kur..c tvoje jeftine i populističke demagogije. Samo još jednom spomeni kokain!!!!!!!!!!”, napisao je Horvat Rubeši.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button