IzdvojenoZadar

U Gradsko vijeće ušao Roko Tadin. Bio je konobar u Rubešinoj opskurnoj brvnari na Sfingi, a radio je i za Antenu čiji je vlasnik imao odnose s maloljetnom djecom

ZAMJENA ZA PUPIĆ BAKRAČA

Kao što je i bilo očekivano, zamjena za Marka Pupića Bakrača u Gradskom vijeću Grada Zadra 26-godišnji je HSS-ovac, člank koalicije Srcem za Zadar i bivši član Foruma mladih SDP-a Roko Tadin.

Ilegalno radio kao konobar u Rubešinoj brvnari na Sfingi?

Iako se o Tadinovoj biografiji ne zna previše, poznato je da je još uvijek student povijesti, ali i radnik u ugostiteljstvu. Kada je o ugostiteljstvu riječ, Tadin je, naime, sredinom ove godine u više navrata viđen s tacnom u ruci kako konobari u opskurnoj brvnari na Sfingi u kojoj je radio. A je li bio prijavljen ili je ilegalno radio, doznat ćemo uskoro i o tome izvijestiti javnost.

Prostor za 1 kunu po kvadratnom metru Rubeši je prvi “iznajmio” u ime Grada Zadra Božidar Kalmeta

Radi se, naime o prostoru kojega koristi Rubešina udruga Brodarica. Poznato je i kako je Rubeši ugovor za 1 kunu po kvadratnom metru dao Božidar Kalmeta, dok je s druge strane, Rubeša od iste napravio opskurno okupljalište u kojemu se za alkoholna pića ne izdaju računi.

Vlasnik zadarskog portala i radio postaje maloljetnom dječaku: “Kad ti dođe, zelim ga u usta”

Znao je da radi za lika koji je imao odnose s maloljetnim dječacima

O Tadinu je poznato i to da je neko vrijeme radio kao novinar na Anteni Zadar, blogu u vlasništvu Franka Pavića koji je imao odnose s maloljetnim dječacima, o čemu je ZADAR News u više navrata pisao upravo u vrijeme dok je Tadin radio za Pavića.

Novinarima dijelio moralne lekcije, osramotio se pa pobrisao komentare

Iako smo i tada pokušali stupiti s Tadinom u kontakt i pitati ga kako je moguće da radi za osobu koja je dokazano imala odnose s maloljetnim dječacima, on se na tu temu nije očitovao, ali je zato nekoliko kasnije u komentarima na Facebooku prozivao neke zadarske novine i dijelio im moralne lekcije da bi u konačnici, nakon što se osramotio i nakon mu je stranačko vodstvo u Zagrebu doznalo za ispade, iste pobrisao.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button