112Zadar

U moru kod Selina pronađen mrtav muškarac. Policija izvještava da na tijelu ima tragova nasilja

Noćas oko 01.00 sati policija je zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama.

Odmah po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su zatečene dvije osobe, a prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je u događaju sudjelovala još jedna osoba koja nije pronađena. U potragu za osobom, na kopnu i moru,  uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija.

Širom pretragom mjesta događaja, oko 06.00 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je tijelo muške osobe s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid. Tijelo muške osobe prevezeno je na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje će danas biti provedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti. U službene prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button