IzdvojenoZadar

Uhićen nekadašnji zamjenik Božidara Kalmete Ivica Vlakić – pokušao ubiti brata?

UBOJSTVO U POKUŠAJU

Iako se dogodilo u subotu navčere, iz PU zadarske tek su jutros izvjestili kako se dogodilo ubojstvo u pokušaju. Neslužbeno se doznaje kako se radi o dva brata te kako je jedan od njih upotrebio nož.

Iz Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.
Sumnja se da je u subotu 11. studenog u ranovečernjim satima u Zadru na predjelu Dikla u obiteljskoj kući, nakon fizičkog sukoba nožem ozlijedio 49-godišnjeg člana obitelji.

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoću u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je sinoć pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Radi se o bivšem zamjeniku gradonačelnika Zadra Ivici Vlakiću

Od izvora bliskog istrazi doznajemo kako je pritvoren bivši zamjenik gradonačelnika Zadra, nekadašnji član HSP-a, HSP-a Ante Starčević i MODES-a Ivica Vlakić kojega se i ranije povezivalo s protuzakonitim radnjama vezanim za zlouporabu vatrenog oružja. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button