VELIKO SRCE ZADARSKIH GLAZBENIKA: Na koncertu u Sukošanu prikupljena sredstva za liječenje ratnog heroja

Mještani Sukošana, ali i mnogi drugi, pokazali su plemenito srce i dušu sudjelujući na humanitarnom koncertu “Ljubav za dar, za Zokija”, koji je organiziran kako bi se prikupio novac za pomoć obitelji 46-godišnjeg Zorana Drobnjaka koji je nakon nesretnog slučaja prije tri i pol mjeseca prikovan za invalidska kolica, piše Kalelargainfo.hr.

Njegovo liječenje iziskuje znatna financijska sredstva, te se na ovaj način htjelo pomoći njegovoj obitelji. Humanitarni koncert “Ljubav za dar, za Zokija” organizirali su županijska Udruga dragovoljaca Domovinskog rata i Udruga Veterana 4. gardijske brigade Zadarske županije.

Zoki je bio dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik legendarnih Paukova iz 4. Gardijske brigade.

Sudjelovao je u svim akcijama diljem Republike Hrvatske, a kao ratni vojni invalid časno je otpušten 1996. godine.
Na humanitarnom koncertu “Ljubav za dar, za Zokija” nastupili su Toto i kraljice, klapa Zlatna luka, glazbeni sastav “22. stoljeće” i pjevač Ivan Perić. Izveli su brojne domaće hitove uz koje se publika odlično zabavila.

Voditelj je bio Igor Jelinić Toto, koji rado sudjeluje u humanitarnim akcijama.

Na koncertu se okupio velik broj mještana Sukošana, Bibinja, Debeljaka, Zemunika, Turnja, te ostalih mjesta u okolici, a bilo je i onih koji su kupili kartu ili nekoliko karata, ali zbog drugih obaveza nisu došli na koncert. 

Ante Martinac, načelnik Općine Sukošan, zadovoljan je odazivom građana koji su željeli pomoći. U razgovoru za portal Kalelarga info kazao je:

“Hvala svim žiteljima općine Sukošan i šire, udrugama dragovoljaca i 4. Gardijskoj brigadi, svim braniteljima i građanima koji su kupnjom karte pokazali veliko srce i plememitost u još jednoj u nizu humanitarnih akcija. Zahvaljujući njihovoj pomoći prikupljena su sredstva koja će olakšati Zokijevoj obitelji da ga spremno dočekaju u svom domu.” – istaknuo je načelnik Martinac.