IzdvojenoZadar

VIDEO – HDZ-ovci su nakon izbora održali koronaparty na kojemu su bili svi, od Kalmete do Dukića. Nitko nije kažnjen

Nakon što je poput bombe odjeknula izjava ministra Božinović kako će zbog “propusta” i puštanja u dvoranu na Višnjik nekoliko tisuća navijača biti kažnjeni Košarkaški klub Zadar i organizator, ogorčeni ljudi objavljuju svoje nezadovoljstvo u vidu komentara na društvenim mrežama.

HDZ-ovci su kršili epidemiološke mjere. I? Nikom ništa

Činjenica je, naime, kako su HDZ-ovci u izbornoj noći sa nedjelje na ponedjeljak nakon održanog drugog kruga izbora za gradonačelnika, načelnike i župana, održali koronaparty kojega je na svom Facebooku javno objavio jedan od šefova postrojbe Civilne zaštite Grada Zadra i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra, Mate Lukić. Na snimci se među ostalima vide gradonačelnik Branko Dukić, župan Božidar Longin, dožupan Šime Vicković, zamjenik gradonačelnika i načelnik stožera Civilne zaštite Grada Zadra Ante Babić, Božidar Kalmeta i brojni drugi. Kao što je vidljivo iz priložene snimke, nitko u Medulićevoj 2 nije nosio masku, pa smo se sutradan obratili PU zadarskoj da vidimo hoće li i kako postupiti prema organizatoru skupa, zadarskom HDZ-u i onima koji su (gore navedeni imenom i prezimenom i brojni drugi za koje policija treba utvrditi tko su, op.a.) kršili epidemiološke mjere.

VIDEO – Zadarska policija o HDZ-ovom koronapartyu: Utvrđujemo kažnjiva ponašanja sukladno odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti

Ista pravila ne vrijede za sve jednako kada su u pitanju obični građani, navijači i s druge strane moćni HDZ-ovci

Policija je dan nakon koronapartya u HDZ-u ZADAR Newsu javila kako su izvidi u tijeku, međutim, do danas nije poduzeto ništa ili o tome nije izviještena javnost.

Stoga itekako bode u oči ova agilnost ministra Božinovića i prijetnje kaznama klubu i organizatoru od strane stožera Civilne zaštite na nacionalnoj razini.

Da živimo u normalnoj državi Ante Babić više ne bi bio načelnik stožera Civilne zaštite Grada Zadra niti bi Mate Lukić bio šef postrojbe

Kad bi svi bili jednaki i kad ne bi postojala dvostruka mjerila, onda bi zadarski HDZ kao stranka već bio kažnjen, kao i Kalmeta i ostali na Lukićevom videu.

Tada ni Ante Babić više ne bi bio načelnik stožera Civilne zaštite Grada Zadar, niti bi Mate Lukić bio šef postrojbe. Međutim, živimo u gradu i državi u kojoj jedna pravila vrijede za jedne, a ona druga za kastu odabranih.

 

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button