IzdvojenoVijestiZadar

VIDEO: I Davor Pekota se ogradio od Mate Nižića

DROGA I ALKOHOL U NEW YORKU

Zadaraki pjevač Davor Pekota ogradio se od neprimjerenog ponašanja Mate Nižića, inače sina Zvonimira Nižića zvanog Grof, koji je sa zadarskim gradonačelnikom Brankom Dukićem i direktorom Turističke zajednice Grada Zadra Marijom Palekom osramotio Zadar u New Yorku. 

– Klapa Niko je otišla na inicijativu TZG Zadra. Budući da se radilo o prezentaciji grada mislim da je uz gastro ponudu i film te brošure koje su podijeljene nazočnima bilo logicno da se večer “začini” sa dalmatinskom glazbom. U pravilu ponašanje drugih ljudi ne komentiram pa tako nebi komentirao ni ovom prilikom Matu Nižića rekao nam je Pekota. 

Na dodatnu konstataciju kako je na jednom od videa upravo njegova klapa u krupnom kadru s Nižićem koji je prema svemu sudeći bio pod utjecajem opijata i alkohola, Pekota se u konačnici ipak ogradio od Nižića.

– U principu se ograđujem od svakog neprimjerenog ponašanja pa tako i ovom prilikom, ako se stekao takav dojam, ali tko sam ja da nekome sudim. Svatko osobno odgovara u životu za svoje postupke – za kraj će Pekota. 

Nižić pozivao na orgije

Inače, u međuvremenu su se od Nižića i njegovog ponašanja javno odrekli i Dukić i Paleka s kojima je bančio po New Yorku, a video u kojemu Nožić javno poziva na orgije posebno je zgrozio normalne ljude.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button