VIDEO – Marko Pupić Bakrač: ‘Vrše se pritisci da dignemo ruke za nova 3 milijuna kuna za KK Zadar. Nećemo to učiniti’

Marko Pupić Bakrač i Akcija mladih donijeli su konačnu odluku - na rebalansu proračuna neće glasati za točku prema kojoj bi Košarkaškom klubu Zadar bilo dodijeljeno 3 milijuna kuna

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra i Županijskoj skupštini ovih dana piše po Facebooku o pritiscima i “uvjeravanjima” o tome kako bi Akcija mladih trebala glasati na izglasavanju rebalansa proračuna. Pupić Bakrač kaže da na njega ti pritisci ne djeluju. Evo njegove izjave od prije nekoliko dana kada je u pitanju Košarkaški klub Zadar.
 

“Razložno sam obrazložio što je i kako sa KK Zadrom i zašto ću glasati protiv rebalansa. Sad koliko vidim neki objavljuju da nas koji ćemo glasati protiv treba spriječiti u tome!? Nitko od tih mi se nije javio, došao razložno popričati o problematici. Cijenim kad mi netko kaže u oči što ima. U nedostatku argumenata ovdje se očigledno cilja na neke druge metode pritiska koje bi trebale uvjeriti mene i druge vjećnike da promjenimo mišljenje. Ajde da i to vidimo”, napisao je na svom Facebooku Marko Pupić Bakrač.

Tko vrši pritisak na vijećnike?

O kojim točno metodama i pritiscima priča Pupić Bakrač i tko ih ‘proizvodi’, odnosno, tko su njihovi protagonisti nije poznato jer se o detaljima istih do zaključka ovog članka nije očitovao.