IzdvojenoZadar

VIDEO – Mate Lukić: Renata Sabljar Dračevac je iskvarena političarka, trgovala je glasovima svojih vijećnika

Gost Aktualnog, nove emisije portala ZADAR News jučer je bio šef zadarskog HSP-a, vijećnik u Gradskom vijeću Mate Lukić. S Lukićem smo između ostaloga razgovarali i o tome kako je došlo do toga da nakon više od godine dana djelovanja u sustavu Civilne zaštite Grada Zadra postane bivši zapovjednik postrojbe.

U intervjuu koji je trajao nešto više od 20 minuta Lukić je ponovio kako nije kršio epidemiološke mjere u klubu Amnezija iako ga je policija zapisala.

Lukić rezerviran o Dujeli

Nakon što je otkriveno kako je epidemiološke mjere kršio i načelnik stožera Civilne zaštite Grada Zadra i zamjenik gradonačelnika Branka Dukića, Ante Babić, pojavila se informacija kako bi Babića, koji još uvijek nije podnio ostavku, na toj funkciji trebao zamijeniti pročelnik Robertino Dujela. Iako Lukić nije direktno odgovorio bi li Dujela mogao biti dobar nasljednik Babića, iz njegovog odgovora jasno se da zaključiti kako Lukić baš i nema dobro mišljenje o Dujeli.

Sve najgore o Renati Sabljar Dračevac

U daljnjem tijeku razgovora, Lukić je spomenuo i smijenjenu predsjednicu Županijskog ogranka SDP-a Renatu Sabljar Dračevac nazvavši je iskvarenom političarkom. Kazao je i kako su naputci u Županijskoj skupštini bili šporki i prljavi. Lukić je otišao i korak dalje kazavši kako je Sabljar Dračevac trgovala glasovima svojih vijećnika.

Pred kraj razgovora Lukić je kazao i riječ, dvije o Eniju Meštroviću i njegovoj političkoj platformi. Ustvrdio je kako koalicija Srcem za Zadar i Nezavisna lista Enija Meštrovića čine većinu u Gradskom vijeću. Kazao je i kako svoj HSP, ali i HDZ sada smatra oporbom u Gradskom vijeću.

Cijeli intervju s Matom Lukićem za emisiju Aktualno pogledajte ispod ovog teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button