112IzdvojenoZadarZADAR Sport

VIDEO – Nesposobni direktor Marin Kokić koji je ugurao NK Zadar u stečaj sada je tajnik u novom klubu, nije nam dao na uvid ugovor za Gojunov skupocjeni Mercedes


Nakon što smo u više navrata putem telefonskih poziva i e-maila pokušali doći do odgovora na bitna pitanja od strane čelnih ljudi u udruzi građana Hrvatski nogometni klub Zadar, kako bi doznali zašto se gradski novac netransparentno troši na skupocjene stvari kao što je Mercedes koji je plaćen više od 300 tisuća kuna, odlučili smo direktora kluba za vrijeme radnog vremena potražiti u kancelariji u službenim klupskim prostorijama. No, njega tamo nije bilo. 

U klub nas je pustio Josip Bepo Bajlo koji nas je odveo do kancelarije Marina Kokića i uredno nas najavio

U klubu nas je dočekao tajnik HNK Zadar Marino Kokić koji je u Nogometnom klubu Zadar š.d.d., do kriminalnog guranja u stečaj bio ni manje ni više nego direktor. Dakle, osoba koja je formalno, na papiru odgovorna za propast “pravog” nogometnog kluba Zadar.

Transfer u NK Zadar Kokiću je s recepcije jednog zadarskog hotela na direktorsku funkciju u klub omogućio Josip Miočić


Za napomenuti je i podatak kako je Kokić do transfera u NK Zadar na direktorsku funkciju bio recepcioner u jednom zadarskom hotelu, ali je s tog radnog mjesta ubrzo morao otići. Po dogovoru sa skautom za recepcionersko nogometne talente, Josipom Miočeićem, koji je do stečaja kluba obnašao predsjedničku funkciju u Nadzornom odboru NK Zadar š.d.d., Kokić je preko noći postao direktor kluba. I odveo ga u stečaj. 


Kako direktora Kneževića u klubu nije bilo, Josip Bepo Bajlo, nekadašnji funkcioner kluba odveo nas je do kancelarije u kojoj se nalazio tajnik Marin Kokić. Dakle, lažna je i netočna tvrdnja Kokića kako smo u klub došli nenajavljeni. Kokić nam, kao što smo i očekivali, unatoč vdlikom interesu javnosti nije nam dao na uvid ugovor s kojim je kupljen Mercedes za iznos puno veći od 300 tisuća kuna.

Valja podsjetiti kako je HNK Zadar od Grada Zadra nedavno dobio pozajmicu od 2.5 milijuna kuna, a netransparentno trošenje novca očito odobrava i gradonačelnik Zadra Branko Dukić koji vodstvo kluba nakon izbijanja afere u javnosti nije smijenio.

Kako je izgledao razgovor s nesposobnim uhljebom Kokićem pogledajtd u video prilogu.Related Articles

Back to top button