Zadarska bolnica: 39-godišnjakinja pokušala otuđiti novčanik

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su tri teške krađe i tri krađe te dva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirane su četiri  prometne nesreće s materijalnom štetom.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je, početkom ožujka provalio u Veterinarsku stanicu u Zadru, iz koje je otuđio računalo, LCD monitor i hranu za životinje, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Maloljetnik se također sumnjiči da je, potkraj ožujka, provalio u stan koji koriste tri 21-godišnjakinje, odakle je otuđio dva prijenosna računala i bižuteriju.

Na teret mu se stavlja i pokušaj provale u prodavaonicu u ulici Put Bokanjca u Zadru. Prema maloljetniku državnom odvjetniku za mladež podnijeto je posebno izvješće.

Dovršeno je i istraživanje nad 39-godišnjakinjom iz Zadra, koju se sumnjiči da je, jučer u jutarnjim satima, u bolnici u Zadru, pokušala otuđiti novčanik u vlasništvu 41-godišnjakinje. Također se sumnjiči da je, potkraj veljače, iz ambulante u Ulici Ivana Mažuranića u Zadru, otuđila novčanik u vlasništvu 54-godišnjakinje.

Protiv nje državnom odvjetništvu  podnijeta je kaznena prijava zbog  krađa.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom s otoka Ugljana kojeg se sumnjiči da je, krajem listopada prošle godine, provalio u prodavaonicu na otoku Pašmanu, iz koje je otuđio cigarete. Njega se sumnjiči i za provalu u prodavaonicu u mjestu Pašman, u listopadu 2009.godine. Protiv njega podnijeta je kaznena prijava zbog teških krađa.