112IzdvojenoZadar

Zbog sutkinje Mitre Meštrović Stipe Petrina doživio blagi moždani udar?

STRAŠNO

Nakon što je sutkinja Općinskog suda u Zadru Mitra Meštrović na raspravi održanoj 27. travnja 2023. godine ustanovila kako je Stipe Petrina raspravno sposoban, unatoč činjenici da mu je ispred sudnice zadarska hitna pomoć izmjerila tlak 190/110, javio nam se načelnik Primoštena i kazao kako mu je liječnica nakon suđenja rekla da je vjerojatno pretrpio blagi moždani udar. 

– Mene uopć policija nije trebala prevoziti iz Primoštena u Zadar jer sutkinja Mitra Meštrović godinama vrši teror nada mnom i vodi nelegalne sudske postupke. Preporuka liječnice koja je došla sa svojim timom ispred zgrade suda u Zadru bila je da me se odmah odvede u bolnicu jer mi je izmjeren tlak 190/110, ali sutkinja Mitra Meštrović mi je rekla da sam raspravno sposoban, da imam dobru boju lica, pdsmjehivala mi se i u konačnici me prisilila da ostanem u sudnici unatoč preporuci liječnice. Nakon toga mi je moja osobna liječnica rekla da sam vjerojatno pretrpio blagi moždani udar. Ovih dana moram i kod neurologa. To je usitinu nešto strašno. Mitra Meštrović je dno dna hrvatskog pravosuđa – govori nam Petrina koji je ranije protiv sutkinje Meštrović podnio kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju. 

Tko će stati na kraj sutkinji upitnog mentalnog zdravlja koja se na raspravama iživljava na žrtvama, optuženicima, svjedocima i okrivljenicima, ostaje nam za vidjeti. 

Teroru sutkinje Meštrović ipak se nazire kraj

Visoki izvor iz pravosuđa ovih dana potvrdio nam je kako se kraj sudačke karijere Mitre Meštrović ipak nazire. 

– To je gotova priča. Ono što je radila u predmetu Surać, Petrina i brojnim drugim predmetima sada je u briga nekoga tko će se do kraja pozabaviti sa sutkinjom Meštrović i ja vam sa sigurnošću mogu reći da je kraj njenog djelovanja kao sutkinje vrlo blizu. Ona, naprosto, mora i odgovarat će zbog svojih nedjela i štete koju je nanijela hrvatskom pravosuđu – kazao nam je izvor koji je želio ostati anoniman. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button