112GalerijeIzdvojenoZadar

FOTOGALERIJA – Noćas je u Zadru zapaljen BMW Frane Brkića

Noćas oko 2 sata, na Bedemima zadarskih pobuna u Zadru izbio je požar na parkiranom BMW-u njemačkih nacionalnih oznaka, koji je zahvatio prednji dio automobila

Požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je očevid kojim će se utvrditi uzrok požar, materijalna šteta i ostale okolnosti događaja, poručuju iz PU Zadarske, piše Megamedia.hr.

Automobil je u vlasništvu Frane Brkića (38) čiji roditelji žive u Njemačkoj, a novinarka portala Megamedia razgovarala je s Brkićevom majkom.

– U šoku sam, ne znam zašto bi nam ovo tko napravio. O svemu ću obavijestiti njemačko veleposlanstvo, sve u Njemačkoj, neka vide što se događa u Hrvatskoj, uzrujano će Brkićeva majka koja je u nevjerici gledala uništeni skupocjeni BMW. Neslužbeno, šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća eura, a isto tako neslužbeno je razlog paležu burna ljubavna veza Frane Brkića s još jednom osobom. U ovim trenucima traje očevid, angažirano je desetak policijskih službenika koji će pokušati utvrditi sve okolnosti.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Izlazite iz financijske krize .. dobili dobro, osigurani, zajmovi i povoljni krediti ovdje, u SAD-u .. dođite k nama da bismo došli k vama ..

  Naša ponuda iznosi samo 4% .00 za određeno razdoblje od 48 mjeseci.

  Naša ponuda vrijedi za sljedeće kategorije:

  * Osobni krediti:

  * Poslovni krediti:

  Moramo vam odgovoriti. Postoji kontakt putem kojeg možete doći do nas: maverickinvestment02@gmail.com

 2. Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close