TehnologijaZadar

SPAŠAVALI GA LOKALNI KUPAČI – Hvatao Pokemone pa s ruksakom i elektroničkom opremom upao u more kod Morskih orgulja!

Pokemon GO manija nezaobilazna je tema kada su u pitanju društvene mreže. Tako svakodnevno na istima možemo pronaći brojne nove dogodovštine vjernih Pokemon igrača koji će učiniti baš sve da osvoje svog Pokemona. 

A da opsesija Pokemonima ne jenjava ni u Zadru pokazuje vijest kako je jučer oko 19 sati državljanin Mađarske, hvatajući Pokemone upao u more kod Morskih orgulja!

Prema informacijama dostupnim redakciji portala ZDNews.hr, mladić star dvadesetak godina s velikim ruksakom na leđima hodao je ubrzanim tempom od zgrade Carine prema Morskim orguljama. U jednom trenutku iznenada je, u robi i sa “teškom” opremom na leđima upao u more i počeo zapomagati. U pomoć su mu priskočili lokalni kupači koji su ga izvukli na površinu. Da stvar bude gora, mladić je u torbi navodno imao dva tablet uređaja koji su nakon izlaska iz mora postali neupotrebljivi. 

Kako doznajemo od lokalnih kupača, mladić im je kasnije priznao kako je hvatao jednog od Pokemona te se malo zanio, što je dovelo do bizarnog upada u more.

Kako doznajemo, u  PU Zadarskoj nemaju informacija o ovom događaju.





Related Articles

Back to top button