IzdvojenoZadar

Akcija mladih predvođena konobarom iz Rubešine propale brvnare opet se nudi HDZ-u

POŠTO OBRAZ?

Akcija mladih nudi suradnju HDZ-u ukoliko se prihvate njihovi amandmani na proračun, objavili su danas čelnici te stranke na press konferenciji na koju su pozvali samo određene medije. Ne samo da nude suradnju već su na pressici kazali kako se neće dizati s pregovaračkog stola dok se ne prihvati njihovih 30 amandmana.

Već su postigli suradnju s HDZ-om, Rubeša se ubacio u NO KK Zadar

Ovo, naime, nije prvi put da se Akcija mladih nudi HDZ-u, a potporu su im nedavno dali i prilikom prijedloga rebalansa proračuna. Za istaknuti je i podatak kako je gradski vijećnik AM Ante Rubeša u dogovoru s HDZ-om koji se održao iza zatvorenih vrata, postao član Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar zajedno s Enijom Meštrovićem i HDZ-ovcem Dadom Burčulom.

Roko Tadin nije objasnio je li u Rubešinoj opskurnoj brvnari radio na crno

Kada je u pitanju novi gradski vijećnik Roko Tadin, on je, kao što smo već objavili, radio u Rubešinoj brvnari kao konobar. A je li za to vrijeme bio prijavljen ili je radio ilegalno, Tadin nije objasnio javnosti. U međuvremenu, Rubešina brvnara na Sfingi već neko vrijeme zjapi prazna, a ispred i unutar nje skupljaju se štakori.

Ispred brvnare se skupljaju štakori. Upitna je sigurnost ilegalno postavljene drvene konstrukcije ispred koje se skupljaju djeca

Također, za naglasiti je i podatak kako drvena konstrukcija koja je ilegalno postavljena ispred ulaza u samu brvnaru ima iskrivljenu i na oko vrlo nestabilnu konstrukciju koja se može urušiti svakog trena. Nije zgorega naglasiti i kako se ispred iste nalazi autobusno stajalište čime je definitivno upitna sigurnost djece i putnika.

U Gradsko vijeće ušao Roko Tadin. Bio je konobar u Rubešinoj opskurnoj brvnari na Sfingi, a radio je i za Antenu čiji je vlasnik imao odnose s maloljetnom djecom

Rubeši je Kalmeta da gradski prostor za 1 kunu po metru kvadratnom

Za podsjetiti je i podatak kako je opskurnu brvnau i ruglo na Sfingi Rubeša dobio na korištenje na račun udruge Brodarica. Jedan od onih koji je Rubeši dao na korištenje 19m2 gradskog prostora za 1 kunu po kvadratnom metru bio je bivši gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta. 

RASPAD KOALICIJE “SRCEM ZA ZADAR” – Radeta: Enio Meštrović i Akcija Mladih prodali su se HDZ-u i podijelili novce i funkcije

‘Akcija Mladih i Ante Rubeša – najveće vrijednosti zadarskog HDZ-a’

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button