ZadarZadne-Izdvojeno

Akcija Mladih Zadar o Regionalu: “To je pseudo-novinarstvo. HSP-u dr. Ante Starčević je stranka čiji članovi podržavaju pljačku Zadra”

akcija_mladi_press_v0001Akcija Mladih Zadar žestoko je reagirala na posljednju naslovnicu, ali i sam članak Zadarskog Regionala u kojemu su Županijski vijećnici oštro napali vijećnicu Marjanu Botić, nakon što je ista iznijela svoje viđenje oko činjenice da je župan Stipe Zrilić profesorima podijelio knjigu osobe upitnog morala i stručnosti za teme o kojima piše, Judith Reisman. Naime, Botić je na sjednici Županijske skupštine u jednoj rečenici usporedila samu Reisman s Hitlerom što je očito razbijesnilo HDZ-ovce, HSP-ovce, ali i, za mnoge, začuđujuće, SDP.
Na odgovor Akcije Mladih Zadar tako nismo trebali dugo čekati. Oni su svojom objavom na Facebooku kritizirali SDP, HDZ, ali i HSP dr. Ante Starčević koji su prozvali izdajničkom strankom koja koalira sa ‘lopovskom’ organizacijom koja je opljačkala državu. Tekst prenosimo u cijelosti:
Ako pročitate članak ovog pseudo-novinarstva, može vam biti jasno zašto nam je situacija u državi ovako loša. To se može zaključiti iz izjave glavne SDP-ovke Dračevac; “Ne bih željela da se sjednice Županijske skupštine pretvore u kokošinjac. Tome odolijevamo već dugi niz godina i smatram da se rasprave odvijaju kvalitetno i na razini”. Sramotna izjava nekog tko bi se trebao boriti svim raspoloživim sredstvima protiv vladajuće mafije. Ona kaže da je rasprava kvalitetna i na razini, što bi značilo da se više-manje slaže sa svim što mafija zapakira. To nije ni čudno pošto znamo da su rođeni od iste majke, UDBE.
Od ostalih aktera samo bi se osvrnuli na izjavu Hrvatine iz HSP-a, koji tvrdi; “Sada je jasnije kako to da je u svom gradu osvojila samo sedam glasova na listi za Europarlament. Neka se nastavi tako prezentirati, pa će ih imati i manje”! Na ovakav način komentirati osobu, koja je stavila svoje ime i prezime na oltar domovine, da ga razno razni krim- političari i kvazi-novinari rastežu i brišu pod s njime, samo zato što govori istinu je sramotno. Pa se pitamo, kakvi su to pravaši što su koalirali s strankom koja je opljačkala narod, kakvi su to pravaši koji mučki šute i dižu ruke za organizaciju koja i dan danas pljačka naš Grad Zadar, kakvi su to pravaši koji HDZ-ovim poučkom uhljebljavaju nestručne istomišljenike.
Mi nismo ušli u politiku da bi se nekom svidjeli pa se tako ko vi uhljebili, mi smo ušli u politiku kako bi govorili istinu, razotkrivali mito i korupciju, osvještavali naciju i ako se zbog toga nakon tri godine ne budemo nikom svidjeli, bar ćemo moći pogledati svima u oči – stoji u tekstu Akcije Mladih Zadar na Facebooku.





Related Articles

Back to top button