IzdvojenoZadar

Ante Rubeša izbačen sa sjednice Gradskog vijeća

PRIMJERENA ODLUKA

Potpredsjednik Gradskog vijeća Bruno Milin danas je izbacio vijećnika Antu Rubešu sa sjednice GV-a zbog opetovanog i kontinuiranog upadanja u riječ, pokušaja prekidanje sjednice i omalovažavanja. 

Nakon dvije izrečene opomene da prestane s upadicama, Rubeša je, tradicionalno, nastavio po svome pa u konačnici Milin i nije imao drugog izbora. Ali je prvi predsjedatelj GV-a koji je smogao snage učiniti neminovno i Rubeši pokazati put ka vratima.

Podsjetimo, na prošloj sjednici GV-a predsjednik Marko Vučetić izrekao je dvije opomene vijećniku Rubeši, ali ne i treću iako je, prema mišljenju mnogih, to trebao s obzirom da je Rubeša i tada, kao i na baš svakoj sjednici GV-a kontinuirano provocirao, upadao u riječ i prijetio.

Rubeša odbija napustiti vijećnicu

– Molim tehničku službu da vijećniku Rubešu onemogući glasanje na sjednici Gradskog vijeća. Prekršili ste Članak 83 dva puta i niste mi dali izbora nego da vas izbacim sa sjednice Gradskog vijeća – rekao je potpredsjednik GV-a Bruno Milin Anti Rubeši koji je, unatoč činjenici da je izbačen, odbio napustiti vijećnicu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button