ZadarZadne-Izdvojeno

AUDIO – Poslušajte izjavu Hajdaša Dončića iz svibnja prilikom posjete Zračnoj luci: Uspješnim menadžerima bit će isplaćen bonus!

Katica Pupić Bakrač i Siniša Hajdaš Dončić
Katica Pupić Bakrač i Siniša Hajdaš Dončić

Politka je prevrtljiva. Prije samo 4 mjeseca ministar Hajdaš Dončić o bonusu direktorici Pupić Bakrač imao je potpuno suprotno mišljenje. “Rezultati Zračne luke su imresivni, tvrtka samoodrživa”, a na pitanje hoće li direktorica dobiti bonus rekao je da “uspješni menageri trebali bi dobiti bonus”. Poslušajte izjavu…

Polovicom svibnja, ministar Hajdaš Dončić je u Zadar došao obići gradilište nove luke Gaženica, ali je prije toga sudjelovao je u radu Skupštine Zračne luke Zadar. Nakon sjednice koja je bila zatvorena za novinare, ministar i direktorica dali su izjave. Prenosimo dio izjave ministra Hajdaš-Dončića: 

“Rezultati Zračne luke u Zadru su zaista impresivni! Ove godine očekuje porast na pola milijuna putnika i 50 milijuna kuna prihoda, čime bi postali četvrta Zračna luka po opsegu prometa u Hrvatskoj. Sve to znači da se uz dobru sistematizaciju posla, može postići da zračna luka bude samoodrživa” – rekao je ministar Hajdaš Dončić, a na pitanje hoće li direktorica Pupić Bakrač dobiti bonus doslovno je rekao: “Da li će dobiti bonus? To ćemo još vidjeti na kraju godine, ali ja kažem, dakle moj stav je ako su rezultati dobri, ako su napravljeni vlastitim marom, nema nikakvih problema da uspješni menageri dobriju bonus”.

Nakon jučerašnjeg očitovanja Katice Pupić Bakrač, direktorice Zračne luke Zadar o spornom bonusu, iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture najavili su da će se 24. rujna održati Skupština Zračne luke Zadar.

Iako teme izvanredne skupštine nisu poznate, u javnosti se špekulira da će ministar Hajdaš Dončić smijeniti direktoricu Zračne luke.

A upravo o pozadini događanja na zadarskoj Zračnoj luci, za koju iz Akcije mladih tvrde da je politička, govorit će sutra na konferenciji za novinare gradski vijećnik Marko Pupić – Bakrač, inače suprug direktorice Katice Pupić-Bakrač, zajedno s kolegama iz Akcije mladih.





Related Articles

Back to top button