IzdvojenoZadar

Branimir Markov novinaru ZADAR Newsa: “Nemojte pisati o terasi kafića Branimir”

NELEGALNA TERASA

Jedan od najpopularnijih zadarskih kafića, Branimir ovih je dana osvanuo potpuno redizajniran i s novom, kasnije se pokazalo, ilegalnom terasom. 

Nelegalna terasa

Ogromni sivi pitari, metalne šipke s oštrim rubovima potencijalno opasni za sve prolaznike, ali i goste, “preživjeli” su svega jednu noć ispred kafića.

Već ujutro komunalni redari izašli su na teren i ustvrdili kako “nešto ne štima”.

Nakon što je Tankerska plovidba preuzela ugostiteljske objekte koji su nekoć bili u vlasništvu Turisthotela, angažiran je notorni Branimir Markov koji preko noći preuzima ulogu animatora i voditelja u kafićima “”Forum”, “Branimir” “Guma” i  “Zoilo”. 

Markova postavili kao animatora i voditelja svojih kafića

Nakon preuzimanja nove uloge, Markov,  koji je zadarskoj javnosti najpoznatiji po upravljanju nelegalnog Ledana bara koji se nalazio u Perivoju kraljice Jelene, javio se ZADAR Newsu.

Pitali smo ga je li upoznat s činjenicom da “nešto nije u redu s terasom kafića Branimir” i da je ista uklonjena. 

Markov: “Nemojte pisati o ovome”

Odgovor s druge strane bio je: “Ne znam, na putu sam”. Markovu smo naglasili da se radi o temi od javnog interesa nakon čega je promijenio ton kazavši nam “ne morate pisati o ovome, zašto morate pisati o ovome. Nemojte pisati o ovome”. Nakon toga smo završili s razgovorom uz napomenu Markovu da ćemo ipak pisati o “tome”.

Markov povezan s “nestankom” glazbenih uređaja iz bivšeg studija koji se nalazio iznad Guma bara?

Markov se dovodi i u sumnju vezanu za nestanak pojedinih instrumenata i tehničkih uređaja koji su netragom nestali iz studija koji se gotovo pet godina nalazio iznad Guma bara, no, ta priča još uvijek nije riješena do kraja pa zasad nećemo detaljno o njoj.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button