IzdvojenoZadar

Branko Katić zadovoljan nakon izricanja presude, Kalmetu prozvao šefom “krakena”, a Branku Rukavinu “glupom šakom jada”

IZREČENA NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Bivši vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Branko Katić ponosan je nakon izricanja nepravomoćne presude prema kojoj nora platiti kaznu od otprilike tisuću eura, dok je u drugom dijelu presude oslobođen.

Katiću kazna od tisuću eura, za drugi dio oslobođen

Nepravomoćni je to epilog privatne tužbe koju je protiv nekadašnjeg vijećnika podnio bivši Županijski državni odvjetnik Ivan Galović.

Netom nakon izricanja presude Branku Katiću ispred zgrade Općinskog suda u Zadru bivši dugogodišnji Županijski državni odvjetnik vrlo neuvjerljivo je komentirao je cijeli proces, ali i slučaj ubojstva Mira Barešića o čemu je bilo roječi i na ročištima. Ovo je prvi put da je Galović javno komentirao slučaj na kojemu je osobno radio.

Galović ne zna hoće li se žaliti, tvrdi da su Srbi ubili Mira Barešića

“Odvjetništvo je tu da dokazuje, a ne da laprda. Mira Barešića ubili su Srbi”, rekao nam je Galović. Dokaze o toj tvrdnji nije pokazao ni objasnio.

S druge strane, Katić je izjavio da stoji pri svemu izrečenom i da će se žaliti na presudu. Katić, koji je u javni prostor ubacio riječ “kraken”, za ZADAR News objasnio je doslovno značenje tog termina. Kada je riječ o “krakenu”, Katić je pojasnio da se radi, naime, o mitološkom biću, odnosno ogromnoj hobotnici s puno pipaka koja je u stanju usisati ogromne brodove.

Branku Rukavinu opet prozvao “glupom šakom jada”, a Božidara Kalmetu šefom “krakena”

Sefom zadarskog “krakena” Katić je proglasio Božidara Kalmetu, a nije štedio ni državna odvjetništva za koje također tvrdi da su dio “krakena”. Još jednom je Katić kazao za zamjenicu Općinske državne odvjetnice Branku Rukavinu da je “glupa šaka jada”.

Cijeli razgovor s Katićem pogledajte ispod ovog teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button