IzdvojenoZadar

Dan Marinović umirućem oćuhu Marku Marinoviću prijetio je i Poreznom upravom: “Ja ti nemam 15 tisuća kuna, uskoro ti stiže Porezna”

ULOGA INGRID ANTIČEVIĆ MARINOVIĆ VRLO JE BITNA

Istraživački tim portala Megamedia posljednjih je nekoliko tjedana prikupljao informacije o Odvjetničkom društvu Marinović i partneri u nekadašnjem suvlasništvu ustavne sutkinje i nekadašnje SDP-ove saborske zastupnice Ingrid Antičević Marinović i njezinog sina Dana Marinovića

Članak s Megamedije prenosimo u cijelosti:

U posjedu smo više desetaka tisuća dokumenata koji svjedoče o čudnovatim odnosima pokojnog Marka Marinovića prema dijelu svojih klijenata, ali i prema svojoj supruzi Ingrid Antičević Marinović kao i njezinom sinu Danu Marinoviću. U narednom periodu objavit ćemo kako je Odvjetničko društvo Marinović i partneri dolazilo u vlasništvo brojnih nekretnina na području Zadarske županije i šire. Objavit ćemo i dokumente iz kojih je razvidno koliko su tijekom godina zaradili Marinovići na svojim klijentima od kojih su kupovali nekretnine, ali ćemo otkriti i modus operandi kako se do tih nekretnina dolazilo.

Izvršili smo uvid u povijest imovinskih kartica ustavne sutkinje Ingrid Antičević Marinović i usporedili ih sa podacima koje smo izvukli iz opširne dokumentacije. Pozabavili smo se i sa zamršenim odnosom između Dana Marinovića i njegovog očuha, pokojnog Marka Marinovića.

Razgovarali smo sa osobama koje su imale direktna saznanja o posljednjih 15 godina života Marka Marinovića koji je umro u siromaštvu i dugovima. Preslušali smo na desetke sati audio snimki, provjerili brojne navode o tome kako je Dan Marinović završio Pravni fakultet, kako je riješen problem jednog hotela u Diklu za cca. 750.000,00 €, kako je Marko Marinović ostao bez 50% udjela u Odvjetničkom društvu, koju je ulogu imala njegova kćer koja se navodi u brojnim kupoprodajnim ugovorima kao kupac, ali i prodavatelj itd. (NASTAVLJA SE…)





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button