112IzdvojenoZadar

Daruvarac nakon privođenja završio u bolnici

Darko Kovačević “Daruvarac” opet je zavšio na policiji, a prema posljednjim informacijama, isti je zadržan u Općoj bolnici Zadar radi zadobivenih ozljeda u fizičkom obračunu.

Index neslužbeno doznaje da je sudjelovao u tučnjavi u zadarskom šoping centru.

Informaciju o tučnjavi potvrdila nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Danas u 16 i 20 je zaprimljena dojava da je u trgovačkom centru u Ulici Akcije Maslenice izbio sukob između tri muške osobe starosti 32, 36 i 35 godina. Brzom intervencijom policije oni su u roku pola sata dovedeni u službene prostorjie. Nad njima sada traje krim istraživanje”, rekla nam je glasnogovornica.

Osuda zbog premlaćivanja tinejdžerice

Podsjetimo, “Daruvarac” je osuđen na četiri godine i šest mjeseci za tešku tjelesnu ozljedu nakon premlaćivanja zadarske tinejdžerice. Dobio je i deset mjeseci zbog prijetnje. Sutkinja mu je zbog toga dala jedinstvenu kaznu od pet godina zatvora.

Presudu je dočekao na slobodi, ali je odmah nakon čitanja presude sproveden u pritvor iz kojega je pušten nakon mjesec dana.

Novi sukobi i incidenti

Nakon puštanja na slobodi,  u travnju je sudjelovao je u fizičkom sukobu s jednim mladićem u zadarskom kafiću. Završio je u pritvoru. 

Nedugo nakon toga, u svibnju je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđen.

Policija, nakon provedenog istraživanja, sumnja da je upravo “Daruvarac” vozio Audi koji je izletio s ceste i zabio se u ogradu. Terete ga da je izazvao prometnu nesreću vozeći neprilagođenom brzinom, ali i da nije bio vezan. “Daruvarac” je uz to odbio podvrgnuti se alkotestiranju i testiranju na opojne droge.

Pušten je na slobodu nakon što ga je ispitala prekršajna sutkinja.

S njim u autu je bio Ante Kokić, isti onaj prijatelj koji je bio u kafiću na zadarskoj Meladi dok je “Daruvarac” mlatio tinejdžericu. Ni on ni vlasnik kafića, koji je također bio prisutan za vrijeme “Daruvarčeva” brutalnog napada, nisu ga spriječili da tinejdžerici nanese teške ozljede.





Related Articles

Back to top button