ZADAR Sport

Denis Karlović: ‘Želimo finale Davis Cupa, dokazali smo se u polufinalu!’

Denis Karlović, direktor SC ‘Višnjik’, priredio je press konferenciju za novinare kako bi se javnost pobliže upoznala s odjecima tog velikog sportskog događaja ne samo u Zadru nego u Hrvatskoj

U SC ‘Višnjik’ opravdano trljaju ruke nakon više nego uspješne organizacije polufinalnog teniskog meča Svjetske skupine Davis cupa, između Hrvatske i Francuske, kojeg su naši reprezentativci okončali pobjedom za finale s Argentinom, piše Zadarski.hr. 

Povodom toga, Denis Karlović, direktor SC ‘Višnjik’, priredio je press konferenciju za novinare kako bi se javnost pobliže upoznala s odjecima tog velikog sportskog događaja ne samo u Zadru nego u Hrvatskoj.

“Ono što želim naglasiti je to da su svi koji su u ta tri dana bilu kod nas, izuzetno zadovoljni Zadrom, organizacijom i ostalim. Nižu se pohvale od igrača obje reprezentacije, Hrvatske i Francuske, te nacionalnih saveza, koji su oduševljeni Ovogodišnje polufinale je uvjerljivo najposjećeniji događaj otkako se kod nas održavaju teniske priredbe, jer je sveukupno gledajući više od devetnaest tisuća ljudi bilo na tribinama. Akreditirano je bilo preko 130 novinara, imali smo četrnaest sati TV programa i sliku je preuzelo 120 TV postaja iz cijelog svijeta. Ovim putem promovirali smo Grad Zadar i Hrvatsku”, kazao je Karlović.

Karlović je demantirao medijske napise kako su iz Višnjika uplatili HTS-u novac kako bidobili domaćinstvo. 

“Odmah moram demantirati neke napise u medijima gdje se ističu nekakvi iznosi koje je SC ‘Višnjik’ morao uplatiti HTS. u i za smještajne jedinice, spominju se brojke od petsto tisuća kuna za ovo, 270 tisuća za ono. Ali, to ništa nije tako”, rekao je. 

“Imamo puno pravo reći da želimo organizaciju finalnog meča, jer smo se dokazali u tom poslu. Iz tog razloga smo vodećim ljudima HTS-a prije dva dana kazali neka se prema ITF-u uputi zahtjev o zadovoljavanju kriterija vezano uz kapacitet od 12 tisuća gledatelja. I na taj način želimo se dovesti u ravnopravan položaj sa Zagrebom i Splitom, napose poslije svega što se moglo vidjeti u našoj dvorani. Mislim da HTS i ne treba ići u neki bespotrebni rizik, dobro se vidjelo koliko možemo i kako kvalitetno to odraditi”, poentirao je Karlović, piše Zadarski. 





Related Articles

Back to top button