IzdvojenoZadar

Dobio nadimak “Jaketar” – Djelatnici TZGZ odbili Paleki napisati demanti

Dan nakon što je ZADAR News objavio kako je direktor Turističke zajednice Grada Zadra Mario Paleka priznao kako su u njegovom automobilu 2004. godine pronađene ukradene Paul & Shark jakete, doznajemo kako su Paleki iz TZGZ odbili napisati demanti koji bi onda on poslao ZADAR Newsu.

Tražio da mu netko napiše demanti

– Jutros je nastao iznered, nervozni Paleka je tražio od višd osoba da mu se sroči demanti, ali je kasnije doznao od svog odvjetnika kako ne može demanti slati u svojstvu direktora TZGZ jer se članak odnosi na period kada nije bio zaposlenik TZGZ. U šali je dobio nadimak “jaketar”, ali mu to nitko nije u lice rekao – kazao je za ZADAR News izvor iz TZGZ.

Mario Paleka priznao kao su mu u automobilu pronađene ukradene Paul & Shark jakete; na ključna pitanja nije htio dati odgovore

Dodao je i kako nije isključeno da Paleka tuži ZADAR News jer je to spominjao. Kazao nam je i kako se uopće ne bi čudio da sam napiše demanti i pošalje ga kao direktor TZGZ.

Jaketar

– Pošto on nikoga ne sluša i vrlo je arogantan i bahat, a ne vole ga ni djelatnici TZGZ, ne bi me čudilo da ipak, mimo svih standarda dobijete tako potpisani demanti – kazao je za kraj naš izvor.





Related Articles

Back to top button