IzdvojenoZadar

Dukić o ljudima koji sutra namjeravaju doći na prosvjed: “Oni su obična šaka jada’

PROSVJED NA NARODNOM TRGU

Dan uoči prosvjeda koji je za sutra ujutro u 10 sati najavljen na Narodnom trgu, gradonačelnik Zadra Branko Dukić komentirao je sa svojim suradnicima novonastalu situaciju. 

Kako doznajemo od izvora koji je bio prisutan na sastanku Dukić je one koji će sutra doći na prosvjed nazvao “običnom šakom jada” i “bolesnicima”.

– Nažalost, tako je. To su riječi gradonačelnika. Nitko od prisutnih nije govorio takve riječi, već sam gradonačelnik. To je neprimjereno, ali on je takav i građani to sve vide – govori nam visoki izvor i jedan od sudionika spornog sastanka koji je, logično, želio ostati anoniman. 

Iako smo u više navrata pokušali doći do komentara gradonačelnika, on nam do zaključka ovog članka nije odgovarao na poruke i pozive.

Podsjetimo, prema informacijama koje su javno dostupne na društvenim mrežama, građani ogorčeni lošim upravljaljem Gradom Zadrom, devastacijom zelenih površina, katastrofičnom situacijom na Diklu zbog tvrtke Ludwig Pfifer, ali i zbog ostalih marifetluka Branka Dukića i njegovog šefa Božidara Kalmete, održat će u subotu u 10 sati prosvjed na Narodnom trgu.

Mnogobrojni građani nezadovoljni su i načinom na koji gradonačelnik Dukić postupa prema ugostiteljima, iznajmljivačima i svima onima koji doprinose gradskom i državnom proračunu.

– On je obični šaban i ima da mu leti perje – jedan je od komentara. Drugi pak spominju Dukićeve probleme sa sinusima.

– Kad netko ima probleme sa sinusima ode u kliniku na liječenje. Naš gradonačelnik odavno ima problema sa sinusima, ali ne ide na liječenje nego je** čitav grad po Kalmetinom nalogu – još jedan je od komentara napisan u komentarima na jednom portalu.

U prvi plan se gura Drita Dunatov

Kako doznajemo od prosvjednika i organizatora, u prvi plan gura se Drita Dunatov s liste Enija Meštrovića koja godinama podržava HDZ. 

Kao organizator prosvjeda je u više medija objavljeno da se radi o gradskoj vijećnici Driti Dunatov, koja to potvrđuje za sebe i u tiskanim medijima. Je li ona organizatorica i hoće li imati pravo govoriti na trgu vidjet ćemo u subotu.

Sve u svemu, u subotu u 10 sati trebalo bi biti zanimljivo na Narodnom trgu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button