IzdvojenoZadar

EKSKLUZIVNO: Ovo je Kalmetina tajna vila u Poljani na otoku Ugljanu izgrađena na reketu

RASKOŠ PLAĆEN JAVNIM NOVCEM

Ovo je tajna vila šefa zločinačkog klana Božidara Kalmete u mjestu Poljana na otoku Ugljanu. Luksuznu vilu koja nigdje nije prijavljena i glasi na Kalmetinog punca i punicu s bazenom, gradile su tvrtke koje su poslovale s Gradom Zadrom u vrijeme dok je Kalmeta bio gradonačelnik Zadra i ministar u Sanaderovoj Vladi. Kalmeta je tim tvrtkama davao višemilijunske poslove, a zauzvrat je dobio ovo što vidite na fotografijama ispod ovog teksta.

Kalmetin mafijaški obrazac ponašanja – mi tebi javnim novcem milijune, a ti i proviziju i vile

– Ovako su se rješavale stvari u Zadru i ovako je funkcionirala i funkcionira i dalje Kalmetina zločinačka organizacija. Sve ovo je plaćeno novcem poreznih obveznika. Kalmetina mafija drži pod reketom veliki broj poduzetnika i to je zasad tako. Do kad će biti tako pokazat će vrijeme – govore nam ljudi dobro upućeni u Kalmetine prljave poslove.

Zadarska Porezna uprava i USKOK trebali bi istražiti Kalmetinu luksuznu vilu u Poljani

Poreznik kojega smo kontaktirali objasnio nam je kako bi netko iz Porezne uprave Zadar i USKOK-a trebao potegnuti pitanje skrivene imovine Božidara Kalmete u Poljani na otoku Ugljanu.

– Treba pogledati tko formalno iznajmljuje apartmane na Bookingu i ostalim servisima. Jedno je sigurno, novac zarađen na apartmanima u Poljani ide Kalmeti, a cijeli kompleks izgrađen je na reketarski i mafijaški način – ja tebi javni novac, ti meni privatno sagradi to i to – govori nam izvor koji je želio ostati anoniman.

Kalmetin turistički kompleks izgrađen je na reketu

Istraživački tim koji se detaljno bavi mafijaškim klanom Božidara Kalmete koji i dalje drma Zadrom i dalje će nastaviti sa svojim novinarskim radom i rasvjetljavanjem drugih afera.

NASTAVLJA SE…





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button