ZADAR SportZadne-Izdvojeno

EKSKLUZIVNO “Real Madrid je pronašao smještaj za Luku. Transfer bi trebao biti realiziran vrlo brzo”

Luka Modrić

Saga oko prelaska najboljeg hrvatskog nogometaša, Zadranina Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid trebala bi biti okončana u vrlo brzo, ako je za vjerovati izvoru bliskim igraču.

Najprodavaniji španjolski dnevni list, Marca, objavio je danas vijest kako je Luka viđen ispred hrvatskog veleposlanstva u Madridu, no, ta vijest ubrzo je povučena s naslovnice Marce uz ispriku “lažna uzbuna! Luka Modrić ipak nije viđen u Madridu”, koju je preko svog Twitter kanala objavila španjolska Marca, prenosi Index.hr.

Izvor blizak Luki kazao je danas za ZDNews.hr kako su čelnici madridskog kluba već pronašli smještaj za Luku. Kazao je i kako je Luka ‘spreman za Mourinha’.

“Možete i sami pretpostaviti kako se osjeća Luka ovih dana. Njegova je velika želja da što prije potpiše za Real Madrid i da se priključi ostatku madridske momčadi. Koliko znam, klub mu je već pronašao smještaj i samo je pitanje trena kad će se klubovi konačno dogovoriti oko transfera” – kazao je za ZDNews.hr izvor blizak igraču koji je želio ostati anoniman.

Kazao je i kako je Luka u dobroj formi, odnosno da je ‘spreman za Mourinha’.

“Nakon posljednje reprezentativne utakmice, Luka se dobro drži i mentalno i fizički. Što je najvažnije, u dobroj je formi, ukratko, spreman je za Mourinha i s nestrpljenjem očekuje realizaciju transfera“.

Iako predstavnici Tottenhama i Real Madrida ne žele u javnost izlaziti s previše detalja o transferu, ako je vjerovati najnovijim informacijama koje dolaze od izvora vrlo bliskom Luki, izgledno je da bi transfer trebao biti okončan vrlo brzo. Tako će saga o našem najboljem igraču i njegovom prelasku u Real Madrid konačno će biti završena!





Related Articles

Back to top button