Zadar

FESTIVAL VJENČANJA U ARSENALU Stižu i limuzine za mladence

Peto izdanje Festivala vjenčanja u organizaciji zadarskog Udruženja obrtnika otvoreno je danas u zadarskom klubu Arsenal modnom revijom vjenčanica koje su nosile poznate manekenke Anita Dujić i Vedrana Linardić.

Na dvodnevnom sajmu za koji je utrošeno 140 tisuća kuna, svoje proizvode predstavlja 52 izlagača iz Zadra, Zagreba, Pule i Osijeka, a kao poseban novitetpredstavljene su i dvije limuzine za mladence. Sajam vjenčanja službeno je otvorio Stipe Knežević, predsjednik Obrtničke komore Zadarske županije i potpredsjednik HOK-a.

Nakon modne revije i nastupa Martine Thomas sajam se nastavlja u 17 sati posebnim programom frizersko-kozmetičkih salona, nagradnom igrom “Kolo sreće”, skečem djevojačke večeri, modnom revijom, dodjelom nagrada i glazbenom večeri uz “Amadeus band”.

Dan poslije, u nedjelju ujutro, program će početi u 11 sati dječjim scenskim nastupom, plesnim nastupom, modnom revijom malih djeveruša te dječjim glazbeno-scenskim nastupom. Poslijepodnevni program nastavit će se u 17 sati nastupom Martine Thomas, modnom revijom vjenčanica i malih djeveruša, dodjelom nagrada i tortom.





Related Articles

Back to top button