ZADAR Sport

Franka Antolić osigurala prvo mjesto u Zagrebačkoj badmintonskoj ligi

BADMINTON

Franka Antolić, predstavljajući Badminton Zadar, postigla je značajan uspjeh osiguravši prvo mjesto na Zagrebačkoj Badmintonskoj Ligi. Ovo postignuće je prvo za igrača iz Zadra u ovom natjecanju.

  1. kol Zagrebačke Badmintonske Lige održana je 13. travnja 2024. u paviljonu 25 na Velesajmu u Zagrebu. Badminton Zadar je bio zastupljen s pet igrača u različitim dobnim kategorijama, što je do sada najznačajnije sudjelovanje kluba. Događaj je pružio priliku igračima da dožive dinamiku turnirske atmosfere i da se međusobno podržavaju kroz natjecanje.

Među sudionicima, Franka Antolić, učenica osmog razreda, pokazala je zapaženo poboljšanje od svojih prvih ligaških utakmica u 2023. Njezina predanost treninzima i natjecanjima bila je očita dok se suočavala i prevladavala izazove tijekom svojih mečeva. Posebno tijesan susret vidio je njezin oporavak od kasnog zaostatka kako bi osigurala pobjedu rezultatom 23-21. Ova pobjeda bila je prekretnica za Antolića, poguravši je na vrh poretka i osvojivši joj 1. mjesto na turniru.

Duh tima bio je očit dok su se okupljali oko Antolić, pružajući motivaciju tijekom njezinih mečeva. Ova kolektivna podrška odigrala je ulogu u njezinom uspjehu i također doprinijela osjećaju zajedničkog postignuća među članovima tima.

Badminton Zadar iznimno je ponosan na Antolićino postignuće i vjeruje da će to poslužiti kao poticaj za njezin daljnji rast i izvrsnost u sportu. Klub se nada da će ovo iskustvo inspirirati sve njegove igrače da se trude za najbolje u budućim natjecanjima.

Sljedeći kol Zagrebačke lige očekuje se 12. svibnja, i cilj nam je sudjelovati s još većim brojem igrača.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button