IzdvojenoZadar

Gotovo je, HDZ je uskratio podršku Ivici Keru, više neće biti ravnatelj biogradske srednje škole

Nekadašnji ravnatelj Srednje škole Biograd na moru i osuđenik zbog nasilja nad profesorima u svojoj školi, čovjek koji je uskratio humanitarnu pomoć za teško oboljelo dijete i koji je profesorici Zrinki Škari i pedagoginji Anđeli Vulin upravo zbog prokazivanja tog nedjela smjestio otkaz, Ivica Kero, izgubio je političku podršku preko koje je i došao na mjesto ravnatelja, doznaje ZADAR News od dobro upućenih u zbivanja u školi.

Podsjetimo, ZADAR News još u rujnu 2021. prvi je otkrio kako je Kero otpustio profesorice. 

VIDEO – Profesorica i pedagoginja dobile otkaz jer su ukazivale na nepravilnosti u radu ravnatelja Srednje škole u Biogradu, on ih u službenim dokumentima nazivao “neljudima”

Osuđen zbog nasilja nad profesoricom i profesorom

Prva je ovo dobra vijest koja nakon dugo vremena dolazi iz biogradske škole koja se posljednjih nekoliko godina nalazi u apsolutnom neredu i kaosu otkako pogubljeni Kero upravlja tom obrazovnom ustanovom.
Činjenica da Keru na sjednicu Školskog odbora nisu došli dati podršku predstavnici osnivača škole, oni iz Zadarske županije, dovoljno govori o tome kako je Kero nakon otkrića ZADAR Newsa postao persona non grata konačno i u političkom smislu.

OPĆINSKI SUD PRESUDIO – Ivica Kero osuđen zbog vrijeđanja profesorice Škare i profesora Vulina

Kera su se odrekli i u crkvi

Osim što je u međuvremenu postao osuđenik zbog vrijeđanja profesorice Zrinke Škare i profesora Jakova Vulina, Keru se ne piše dobro ni u klerikalnim krugovima koji ga se također ovih dana odriču, a čiju podršku je uživao neko vrijeme.

Konačno, Kero je svoju podršku ovih dana otišao potražiti u Zagreb lobirajući kod raznoraznih nebitnih i opskurnih likova koji su ga samo saslušali uz obećanja da će ga ministar Radovan Fuchs potvrditi za ravnatelja.
Nije i neće. ZADAR News doznao je od svojih dobro upućenih izvora kako ministar Fuchs neće dozvoliti Keru da opet postane ravnatelj biogradske srednje škole.

Ivica Kero bio je ravnatelj Srednje škole Biograd na Moru od 2012. godine.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button