IzdvojenoZadarZADAR Sport

Gunjević izabran za direktora, Jusup za trenera. Uskoro intervju s Horvatom

NADZORNI ODBOR ODLUČIO?

Iako medijima nisu poslali priopćenje s kojim bi to potvrdili, navodno je kasno sinoć na sjednici Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar za trenera, nekoliko dana nakon što su tu vijest objavili na službenim klupskim Facebook stranicama, Danijel Jusup šesti put za redom izabran za trenera kluba. 

Navodno je i David Gunjević izabran za direktora kluba, a Denis Pleslić za sportskog direktora. Inače, kada govorimo o Gunjeviću, valja naglasiti kako se radi o čovjeku koji je nedavno policiji dao lažni iskaz nakon što mu je šef Ante Rubeša napao novinara ZADAR Newsa. Podsjećamo i kako je Gunjević nedavno vrlo pompozno najavio dostavu svih faktura iz mandata svog bivšeg šefa, Borisa Skroće redakciji ZADAR Newsa.

Gunjević tražio od Hrvoja Bajla da mu postane glasnogovornik

Gunjević je svojedobno pozvak urednika ZADAR Newsa Hrvoja Bajla da mu postane glasnogovornik, što je ovaj odbio i to javno objavio nakon što je Gunjević tvrdio kako Bajla nije zvao u klub. Ipak, poruke koje je Bajlo razmjenjivao s Gunjevićem i koje je objavio kao dokaz da govori istinu u konačnici su rezultirali time da je Gunjević najavio tužbu protiv Bajla. 

Lažljivi Gunjević

U međuvremenu ne da nam nije dostavio tražene fakture na koje imamo pravo prema Zakonu o pravu na pristup informacijama i prema pravomoćnom rješenju Povjerenika za informiranje, već je Gunjević i sam prekršio isti zakon tako što nam u roku od 15 dana nije dostavio tražene dokumente nakon što smo mu poslali zahtjev. 

Tomislav Horvat

Tomislav Horvat na ZADAR Newsu uskoro

Ovom prilikom ZADAR News najavljuje gostovanje Tomislava Horvata u emisji Aktualno. Horvat je nesuđeni član Nadzornog odbora kluba i osnivač Facebook stranice KK Zadar Unofficial. Svoja saznanja o marifetlucima, političkim pritiscima i svemu ostalom Horvat će podijeliti sa zadarskom javnosti u narenim danima. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button