IzdvojenoZadarZADAR Sport

Gunjević opet slagao javnost, ali i prekršio zakon: ZADAR Newsu odbija dostaviti obećane fakture

ČAK JE I POLICIJI DAO LAŽNI ISKAZ

Prema Zakonu o pravu na pristupu informacija, s obzirom na upit koji je ZADAR News ponovio prema novoizabranom direktoru KK Zadar, Davidu Gunjeviću, ZADAR Newsu jučer je trebao opet dobiti uvid u fakture iz mandata Borisa Skroće, ali po novome i Željka Žilavca.

Međutim, unatoč najavama kako će nam dati na uvid sporne fakture (sjetimo se Gunjevićevog prvog intervjua gdje to i najavljuje), jučer nam je direktor poslao identičan odgovor kao i svojedobno, sada već bivši direktor kluba, Željko Žilavec – traži od nas da specificiramo koje fakture nas zanimaju “s obzirom na veliku količinu faktura”.

Nepotpisani e-mail Davida Gunjevića

Gunjević se pravi lud, a zna da treba dostaviti sve fakture

U nepotpisanom e-mailu, Gunjević, dakle, opet kupuje vrijeme, međutim, vrijeme je isteklo, a Zakon je prekršen. Tu je, naravno i pravomoćno rješenje iz 2020. godine koje posjedujemo prema kojemu Gunjević opet i dalje ne postupa.

Na direktora je vikao Rubeša i zabranio mu da neko vrijeme javno istupa

Koga štiti Gunjević sada je i više nego jasno. Ipak, šef mu je dobar period svog mandata bio Boris Skroće, a što se sve u tom periodu plaćalo itekako zna i sam Gunjević koji skriva od javnosti fakture svog bivšeg šefa.
Za kraj doznajemo kako se posljednjih dana Gunjević nije javljao novinarima na telefon zbog svađe s Antom Rubešom koji se u prisustvu nekoliko ljudi izderao na svog direktora zabranivši mu da neko vrijeme daje intervjue.

A da je tako i da je Gunjevića nemoguće dobiti, kao i da ga jako smeta što se o njemu piše, posebno na ZADAR Newsu, potvrdio je i on sam kazavši kako će tužiti glavnog urednika ZADAR Newsa, Hrvoja Bajla kojemu ke u više navrata nudio posao glasnogovornika u klubu, da bi to kasnije pokušao demantirati. Ipak, Bajlo je objavio prepisku s Gunjevićem u kojoj se jasno vidi kako mu Gunjević nudi posao u klubu na što se Bajlo zahvalio i poželio mu sreću.

Policiji je dao lažni iskaz

Nije ovo prvi put da je Gunjević uhvaćen u laži. On je, naime, nakon incidenta kojega je u Jazinama inscenirao Ante Rubeša, nakon što je u klub po dogovoru upravo s Gunjevićem došao novinar Bajlo, kako bi preuzeo sporne fakture, naknadno policiji dao lažni iskaz kazavši kako do incidenta nije došlo. Naknadnom objavom na ZADAR Newsu, u videu je dokazano kako ni Gunjević ni Rubeša nisu dali istinit iskaz kada su govorili da je sve prošlo u redu, štoviše, lagali su policiji o svojim saznanjima.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button