IzdvojenoZadar

HDZ IPAK OSTAO BEZ POLUOTOKA: Zadarski blok i SDP konačno se dogovorili

Frane Brajković (Zadarski blok) bit će predsjednik mjesnog odbora tri, a Daniel Radeta (SDP) jednu godinu

Novi saziv mjesnog odbora Poluotok zajedno s novim predsjednikom konačno bi u narednin danima trebao biti konstituiran, potvrdili su to u Zadarskom bloku i SDP-u našem portalu, baš kao što je ZADAR News pisao još od izborne noći kada se znalo da HDZ ima 3 vijećnika kao i Zadarski blok, dok je SDP osvojio jedan mandat.

To bi u prijevodu značilo da je HDZ izgubio poluotok i da je dogovor Zadarskog bloka i SDP-a finaliziran.

Koaliciju na Poluotoku će tako činiti Zadarski blok i SDP, dok je HDZ-u preostalo jedino da bude dobra i konstruktivna oporba.

Iako u javnosti nije ponajbolje iskomuniciran razvoj događaja od strane predstavnika Zadarskog bloka kada je u pitanju Poluotok, HDZ i SDP bili su u svojim izjavama vrlo jasni.

Još prije nekoliko dana Joso Nekić je za naš portal kazao kako je HDZ spreman na suradnju s Franom Brajkovićem, ukoliko bi se on izdvojio iz Zadarskog bloka.

S druge strane, Daniel Radeta je u ime SDP-a kazao kako ta stranka ne želi suradnju s HDZ-om.

Dodatnu pomutnju izazvalo je, naime, dan ranije priopćenje Frane Brajković koji je HDZ i SDP otvoreno pozvao na zajedničku suradnju.

U konačnici, prema dostupnim informacijama, mjesni odbor Poluotok vodit će tri godine Frane Brajković, a jednu Daniel Radeta.





Related Articles

Back to top button