IzdvojenoZadar

HDZ-ov megauhljeb Dario Vrsaljko za Božidara Kalmetu špijunira, uhodi i fotografira novinare, a na posao gotovo da i ne dolazi

HDZ-ov megauhljeb i jedan od dvojice privatnih vozača Božidara Kalmete, Dario Vrsaljko opet se nalazi na listi za Županijsku skupštinu, proizlazi to iz podataka koji su prijavljeni Županijskom izbornom povjerenstvu.

Od nekoliko izvora iz HDZ-a doznajemo kako je opetovano nametanje Vrsaljka, ali i drugih neaktivnih i gotovo nepostojećih županijskih vijećnika iz prošlog mandata osobna odluka Božidara Kalmete za neke druge usluge koje samo rubno imaju veze s politikom.

Darijo Vrsaljko, foto: Megamedia

Na poslu ga nema baš često

Vrsaljko je, naime, u proteklih nekoliko mjeseci na više načina za vrijeme radnog vremena koje je trebao provoditi u tvrtki Nasadi, gdje je samo formalno zaposlen, zastrašivao, tajno snimao, fotografirao, uhodio i špijunirao pojedine zadarske novinare i o njihovim susretima s drugim ljudima izvještavao osobno Božidara Kalmetu. O tim informacijama upoznata je i zadarska policija.

Kafić za 2 tisuće kuna bez javnog natječaja samo je formalno na brata

Portal ZADAR News i ranije je u više navrata pisao o Vrsaljkovim ekshibicijama i nedolaženju na posao, kao i o činjenici da je tvrtka Višnjik njegovom bratu formalno, a zapravo njemu ustupila kafić na korištenje za samo 2 tisuće kuna mjesečno.

Pisali smo i o Vrsaljkovom neplaćanju djelatnika kafića, a redakciji portala ZADAR News ovih dana predana je i druga, dosad javnosti nedostupna dokumentacija koja je itekako od javnog interesa pa ćemo i o njoj pisati kad je temeljito analiziramo i proučimo.

NASTAVLJA SE..





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button