ZADAR SportZadne-Izdvojeno

IGRAČI U ŠTRAJKU PORUČUJU JAVNOSTI: Direktor Boris Skroće ne radi svoj posao

zadar, 29.08.2014. - dvorana na visnjiku - kk zadar skupstina[pullquote]Priopćenje igrača u štrajku

– Većina nas nije dobila sedam plaća, a neki i devet. Nitko iz kluba nam se nije obratio već četiri mjeseca. Smatramo da je ovo jedini način da se sazna da o igračima nitko ne vodi računa ni jedan posto, dok mi svoj posao radimo maksimalno predano i profesionalno od prvog dana priprema, što se vidi i po rezultatima i stanju na tablici. Već mjesecima se borimo i dajemo sve od sebe, unatoč teškoj situaciji, ali jednostavno došlo je do trenutka kada više ne možemo – stoji u priopćenju sedmorice igrača koji su jučer prestali trenirati.[/pullquote]

Sedmorica igrača Košarkaškog kluba Zadar preskočila je jutarnji trening kao oblik profesionalnog neposluha iliti ga štrajka zbog neisplećenih sedam plaća.

Među štrajkašima je James Florence koji je i prošli put najduže ustrajao u isplati plaća. Treningu su se odazvali kapetan Ivanov, Šango, Širko, Bašić, Vraneš, Jurica, Špaleta i Milin.

Trener Ante Nazor iskazao je razumijevanje prema igračima koji nisu došli na trening, kazavši za Radio Zadar kako je i sam u istoj poziciji, ali je sebi rekao da će izdržati iako je njemu osobno najteže. Nazor je ukazao kako je izostala i međusobna komunikacija u nastaloj situaciji.

Direktor kluba Boris Skroće nada se kako će štrajkaši ipak doći na večernji trening. Račun kluba na kojeg je „sjeo” Regos s 5.4 milijuna kuna, mogao bi 17. ožujka biti deblokiran. A kad će plaće na Višnjiku, ne zna se…





Related Articles

Back to top button