112IzdvojenoZadar

Incident u Arbanasima: Državna odvjetnica vikala na svog dečka i lupala po vlastitom automobilu

POLICIJA NE ZNA NIŠTA O INCIDENTU

Čitatelj ZADAR Newsa iz Arbanasa javio nam je da je popodne oko 19 i 30 svjedočio galami o svađi nasred ulice u kojoj su sudjelovali pravomoćno osuđivani diler i osoba koja je dobila otkaz u Carini i jedna zamjenica Općinske državne odvjetnice u Zadru.

Ljudi koji su se u trenutku incidenta našli na ulici i koji su svjedočili nemilom događaju kažu nam da je Državna odvjetnica bila u zelenoj majici raščupane i razbarušene kose i da se jako, ali baš jako i gromko derala na svog pokislog dečka koji nije ni slovo izustio.

– Trajalo je to desetak minuta i bilo je glasno. Gospođa je bila nepočešljana i s kosom u neredu. Djelovala je potpuno van sebe. Izlazila je i ulazila u svoj automobil i vikala na glas. Vrijeđala je dečka i nazivala tuduomom i glupanom, lupala je rukom po krovu svog automobila i pokazivala mu kažiprstom u smjeru svog automobila jer ovaj valjda nije shvaćao o čemu ona priča. Sve u svemu, ružne scene – tvrdi nam čitatelj.

Iz PU zadarske neslužbeno su nam javili da nisu zaprimili nikakav poziv vezan za sporni incident koji se zbio neposredno blizu hotela ZaDar u vlasništvomu Igora Musapa.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button