IzdvojenoZadar

Izvor iz Lučke uprave: “Ravnatelj Škifić zna da kruzeri prazne balast u more”

Nakon što je predsjednik Gradske organizacije zadarskog SDP-a Daniel Radeta prozvao ravnatelja Lučke uprave Zadar, Roberta Škifića zbog nesposobnosti upravljanja tom tvrtkom i javnog priznanja Škifića kako se u more ispraznio “balast” s kruzera, javnosti se preko jednog privatnog bloga obratio opet Škifić koji je demantirao samog sebe tvrdeći s naknadnom pameti kako ipak “balast” nije ispušten u more. Takav Škifićev salto mortale razotkrio je upravo Radeta uočivši izmjene u tekstu, o čemu je jučer informirao javnost, a nakon čega se Škifić više nije javljao.

Izvor iz Lučke uprave: Škifić sve zna

Slijedom gore spomenutih događaja, nakon javnih istupa Radete i Škifića, izvor portala ZADAR News iz Lučke uprave Zadar potvrdio nam je danas kako je Škifić itekako svjestan cijele situacije. Potvrđen nam je i podatak o tome da se “sve i svašta”,cpa i “balast” redovno prazni s kruzera koji se privežu u Gaženici.

– Ravnatelj i njegovi ljudi itekako su upoznati s tom činjenicom. Da vi znate što se sve isprazni u moru, želudac bi vam se okrenio. Nažalost, apsolutno nitko ništa ne želi poduzeti po tom pitanju. Da se mene pita, a i da je pravde, onaj tko to smeće i balst ispušta odgovarao bi kazneno. Ravnatelj Škifić trebao bi one koje to rade prijaviti. Žalosno je što ravnatelj Škifić brani one koji zagađuju naše more, ali, evo, ja kao osoba koja tu radim govorim onako kako je. To svi znaju, ali se o tome ne priča. To je zabranjena tema. Probajte razumjeti razlog zbog kojega želim da kao osoba ostanem u anonimnost – kazao je izvor iz LUZ-a za ZADAR News.

Rober Škifić nije se javljao na naše pozive

Iako smo u više navrata pokušali doći do komentara Roberta Škifića na cijelu situaciju, do zaključka ovog članka nam se nije javljao na mobitel.

 





Related Articles

Back to top button