IzdvojenoZadar

Javio nam se Boro Poštar, tvrdi da ga je naljutilo tračanje čelnika Zadarskog bloka, najavio je i moguću podršku HDZ-ovom kandidatu u svom mjesnom odboru

Nakon što je sinoć portal ZADAR News objavio izjave dvojice članova Zadarskog bloka koji su na svom internom sastanku održan dan ranije komentirali i Borisa Marina i njegovu neovisnu listu, sam Boro javio nam se danas kako bi i on iznio svoje viđenje cijele priče.

Boro nam je kazao kako nikoga nije ništa pitao, pa ga tim više čude riječi čelnika Zadarskog bloka koji su na sastanku kazali kako Boro traži previše.

Sve to rezultiralo je izjavom Borisa Marina koji je za naš portal kazao kako razmišlja o tome da u ponedjeljak ipak podrži Marina Vrsaljka (HDZ) kako do novih izbora ne bi ni došlo.

– Htio bih reagirati na vaš sinoćnji tekst. Dobro je da ste to lijepo objavili. Pa, nek se zna da sam na svoju listu za Relju stavio ljude koji su se u ovom kvartu rodili i naš cilj bio je dobrobit Relje i stanovnika ovog kvarta. Nas nikakva politika ne zanima za razliku od političara iz Zadarskog bloka koje samo politika zanima – kazao je Marin.

– Do sada sam se držao principa da neću s nikim koalirati, čak sam rekao da možemo i na nove izbore. Međutim, na vašem cijenjenom portalu sinoć sam vidio da su ti ljudi iz Zadarskog bloka rekli to što su rekli i to me je naljutilo jer s nikim od njih nisam pregovarao, a kamo li da sam bilo što tražio – tvrdi Boro i za kraj naglašava kako su ga na razmišljanje o tome da podrži HDZ-ovca Vrsaljka naveli članovi Zadarskog bloka.

– Ta njihova prepričavanja mogu me samo natjerati na to da dobro razmislim hoću li u ponedjeljak podržati mog prijatelja Marina Vrsaljka (HDZ) kako do novih izbora ne bi ni došlo. Na ovo su me naveli članovi Zadarskog bloka i nitko drugi, čisto da se zna – za kraj će Boro.

Inače, još jedna sjednica mjesnog odbora Jazine 1 zakazana je za ponedjeljak 21. siječnja. A hoće li Boro uistinu podržati HDZ-ovog kandidata, ostaje nam za vidjeti.





Related Articles

Back to top button