Zadar

Još bolji i bogatiji: Ovogodišnji Advent trajat će pet tjedana

Srce adventa i dalje je na trgu Petra Zoranića gdje se povećava broj kućica i to za desetak. Tu će se po uobičajenom receptu nuditi hrana i piće, te suveniri. U blizini je i adventski vijenac. Uz bogatiji program, želja organizatora je da ugođaj adventa zaživi po cijelom Poluotoku.

Jedan od primjera su takozvani Zimski vrtovi u kojima su mnogi prošle godine ispred crkve Sv. Šime napravili svoju obiteljsku fotografiju.

Njih ćemo staviti na Kalelargu i to na dva mjesta, jedan kod HNK drugi kod Arheološkog muzeja..kazao je dogradonačelnik Zvonimir Vrančić dodajući kako će se 3D projekcije priređivati na Forumu u čijoj će se blizini, na već uobičajenom mjestu, nalaziti i klizalište.

Ni ovaj Božić neće proći bez utrke djeda božićnjaka, a još jedna novina je kako će svaki dan biti i tematski određen. Gostujući glazbenici tako nastupaju subotom. Direktor TZ-a Ante Rados: Tu je Neno Belan, Svingersi ..

Advent se organizira i u suradnji partnera, spomenimo manifestaciju – NAŠI MALI GUŠTI, u organizaciji županijske gospodarske komore, zatim tu je Đira po gradu, te sajam “Dani sunca” .

U cilju promocije izrađena je i posebna web stranica Advent.Zadar.travel





Related Articles

Back to top button