IzdvojenoZadar

Josip Ećo Vlahović: “Izađite na izbore i glasajte za Marka Vučetića”

Josip “Ećo” Vlahović podržava kandidaturu Marka Vučetića za gradonačelnika Zadra, sukus je izjave koju je za ZADAR News dao poznati zadarski profesor i inženjer u mirovini. Za podsjetiti je i podatak kako je Vlahović bio posljednji predsjednik skupštine tadašnje Općine Zadar.

– Zadar ima priliku izabrati drugačijeg i boljeg kandidata, kandidata koji donosi promjene. Nadam se da će Zadar ponovno zasjati u hrvatskoj politici. Dragi Zadrani, izađite na izbore i podržite Marka Vučetića – izjavio je profesor Vlahović uoči izborne šutnje.

Inače, Vlahović je kao vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra nekoliko puta pokušao mijenjati politiku sa svojim nezavisnim listama i koalicijama s SDP-om. Jednom je i pobijedio HDZ sa svojom nezavisnom listom koja je s koalicijom u Gradskom vijeću imala većinu, međutim, poznato je što se na konstituirajućoj sjednici 2001. dogodilo.

– Dogodila se politička korupcija Renate Peroš i pokvareni prebjeg koji će vječno ostati upisan u povijest ovog grada. Ne ponovilo se – kazao je za kraj Vlahović za ZADAR News.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button