IzdvojenoZadar

Karlović potvrdio pisanja ZADAR Newsa: “Iznos od prodaja karata neće pokriti sve troškove koncerta Rite Ore”

27-godišnja Rita Ora za taj je koncert od organizatora tražila milijun i pol kuna za sat vremena pjevanja. Predgrupa će joj biti pjevačice Franka Batelić i Domenica, a cijeli spektakl koštat će oko 3 milijuna kuna, piše Dnevnik.hr.

“Troškove koncerta i prihode objavit ćemo odmah nakon završetka koncerta. Imamo razgovore i sa sponzorima, potpisane sponzorske ugovore, vidjet ćemo kako ćemo proći sa ulaznicama”, otkrio je u Dnevniku Nove TV Denis Karlović, direktor sportskog centra Višnjik.

A kako doznajemo, ulaznice baš i ne prolaze.

“Zbog čega bi lokalni šerifi trebali sebi šminku dizati na račun novaca poreznih obveznika dovodeći pomalo nebitne izvođače, dok su te novce mogli potrošiti na dovođenje pet domaćih pa bi vjerojatno imali isti broj publike. Ljudi bi popili više piva, imali bi veću zaradu na šanku. Tinejdžerska publika kakvu privlači Rita Ora vjerojatno će dovesti do situacije da će šankovi biti prazni”, oštro i iskreno je komentirao glazbeni kritičar Hrvoje Horvat.

 

“Same karte sigurno neće pokriti troškove koncerta, razgovaramo sa sponzorima. Ovakav koncert ovakve svjetske zvijezde ne može se dogoditi bez velike potpore kako grada Zadra, tako i Turističke zajednice”, nastavlja Karlović.

“Grad Zadar ne financira troškove organizacije koncerta. Jedini udio Grada u tom projektu je 50 tisuća kuna kojima se sufinanciraju promotivne aktivnosti”, obavještavaju iz Grada Zadra.  

Cijene karata kreću se od 250 do 450 kuna koliko koštaju VIP ulaznice.


Related Articles

Back to top button