IzdvojenoZadarZADAR Sport

KK Zadar doživio peti praz u nizu, Dukićevi ljudi tvrde: Rubeša mora otići ili će biti smijenjen

KAOS NAKON DEBAKLA OD RRZERVNE MOMČADI CEDEVITE

Nakon što su večeras košarkaši Zadra doživjeli peti uzastopni poraz u nizu i to od druge momčadi Cedevite rezultatom 68:66, redakciji ZADAR Newsa javili su se izvori iz gradske uprave, vrlo bliski gradonačelniku Branku Dukiću.

Kažu, gradonačelnik je jako nezadovoljan načinom na koji klubom upravlja predsjednik Nadzornog odbora kluba, Ante Rubeša.

– Bilo bi lijepo kad bi gospodin Rubeša sam podnio ostavku, prvo zbog toga što je dokazao da je nesposoban – govori nam izvor koji je želio ostati anoniman i dodaje:

– Vrlo je vjerojatno da će Rubeša biti smijenjen i prije sljedeće sjednice Gradskog vijeća ako sam ne ode. Naprosto, nemoralno je da nakon pet poraza u nizu on i dalje obnaša dužnost koja mu je poklonjena u zamjenu za dizanje ruke na izglasavanju proračuna. Da je moralan, odstupio bi onog trenutka kad su odstupili Enio Meštrović i Dado Burčul – govori nam drugi izvor, također vrlo blizak gradonačelniku Dukiću.

Prodao se HDZ-u

Izvor iz SDP-a, na čijoj koalicijskoj listi je Rubeša i ušao u Gradsko vijeće, pa se kasnije prodao u zamjenu za funkciju pak je mišljenja kako je generalno teško očekivati da Rubeša postupi moralno i pošteno.

– Teško je, čak i nakon pet poraza u nizu očekivati da Rubeša postupi moralno i pošteno. On je, naime, kao što znate, u Gradsko vijeće ušao na našoj zajedničkoj listi, koalicije Srcem za Zadar i onda se na izglasavanju proračuna prodao HDZ-u za funkciju koju danas obnaša – govori nam izvor iz SDP-a





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button