IzdvojenoZadarZADAR Sport

KK ZADAR U PROBLEMIMA – Klupski račun blokiralo više igrača – upitan početak sezone

NERED U KLUBU

I dok direktor Košarkaškog kluba Zadar odlukom predsjednika Nadzornog odbora Ante Rubeše ima plaću veću od 20 tisuća kuna mjesečno, ZADAR News doznao je kako je klupski račun blokiralo više igrača.

– To znači da klub neće moći započeti Hrvatsku ligu dok se igračima koji su na HKS-u blokirali račun ne isplate zaostaci koji nisu maleni – govori nam izvor iz kluba.

Ništa od početka sezone ako se dug ne riješi

S druge pak strane, rasipništvu pijanih milijunaša, Rubeše i direktora Davida Gunjevića, nema kraja. Kao što je već poznato, osobnom odlukom Ante Rubeše njegovom prijatelju koji je direktor kluba postao (prema vlastitom priznanju, op. a.) tako što ga je Rubeša nazvao i pitao želi li preuzeti direktorsku funkciju, postavljena je jedna najveća plaća među svim direktorima gradskih tvrtki koje su u većinskom vlasništvu Grada Zadra, a to KK Zadar š.d.d. jest.

Gdje je nestalo preko 8 milijuna kuna?

Ako je poznata činjenica da je KK Zadar za prošlu sezonu dobio 5 milijuna kuna, nakon toga 3.7 milijuna kuna kredita i 700 tisuća kuna osobnom odlukom gradonačelnika Branka Dukića, postavlja se pitanje na što su potrošeni pusti milijuni? 

Dukić će uskoro smijeniti Nadzorni odbor, a s njim odlazi i direktor Gunjević

Kako doznaje ZADAR News, Ante Rubeša namjerava od Grada Zadra zatražiti još jednu novčanu injekciju koja bi premašivala 6 milijuna kuna. Međutim, kako je Branko Dukić već donio odluku o razrješenju Rubeše i cijelog Nadzornog odbora, što je javno podržao i sam član NO-a Davor Karlović u razgovoru za ZADAR News, pitanje je samo vremena kad će Dukić donijeti jedinu razumnu odluku i raspustiti NO i njegovog poltronskog direktora.

nakon što je novac s klupskog računa 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button