IzdvojenoZadar

LICEMJERJE – Rubeša u priopćenju napao Meštrovića zbog koalicije s HDZ-om s kojim je i sam koalirao, baš kao i SDP

PREDSTAVA ZA JAVNOST

I “nezavisna lista” Enija Meštrovića i Ante Rubeša i njegova “Akcija mladih” i SDP, svi oni su kroz posljednje dvije godine otrčali u krilo svojim političkim uzorima, HDZ-u, pravomoćno osuđenoj zločinačkoj organizaciji s kojom su već nekoliko puta izglasali proračuna kojega predlaže lutka na koncu Božidara Kalmete, Branko Dukić.

Svi su koalirali s HDZ-om, a sada se prave “nezavisni”

Po ustaljenoj šabloni i uigranoj predstavi za javnost, nakon što bi gore navedeni “nezavisni” koji po apsolutno ničemu nisu nezavisni izglasali HDZ-ov proračun, krenuli bi s “napadanjem” HDZ-a – istog onoga HDZ-a kojemu su dan, mjesec, godinu ranije dali ruku i podržali sve ono što je isti taj HDZ stavio na stol. Dakle, za one koji koriste mozak – izglasavanje proračuna kojega predlaže određena politička opcija znači doslovno sljedeće: Toj političkoj opciji daje se na raspolaganje više od milijardu kuna i novci koji su raspoređeni proračunom kojega je predložio HDZ trošit će se onako kako su oni to zamislili. Priče o amandmanima s kojima se apsolutno ništa ne mijenja, priče su za maloumne i stranačke pripadnike gore navedenih opcija kako bi se mogli opravdati svom članstvu zašto su podržali proračun HDZ-a.

Rubeša je postao predsjednik Nadzornog odobra političkom trgovinom i izglasavanjem HDZ-ovog proračuna

U kontekstu svega toga, Ante Rubeša danas je odabranim medijima poslao priopćenje u kojemu je napao svog dojučerašnjeg političkog “brata” Enija Meštrovića, a činjenica je da su obojica otrčala pod HDZ-ove skute i da su obojica sa svojim opcijama u Gradskom vijeću izglasali HDZ-ov proračun.

Odlaskom Rubeše i tjeranjem Gunjevića iz kluba, KK Zadar je postao prvak države

Po Rubešu je čak i poraznija činjenica da je za izglasavanje HDZ-ovog proračuna dobio na upravljanje Košarkaški klub Zadar gdje ga je HDZ za nagradu postavio kao predsjednika Nadzornog odbora. U klub je onomad Rubeša uvukao i notornoga Davida Gunjevića, a tek odlaskom i Meštrovića i Rubeše i Gunjevića klub je prodisao i postao prvak države.

Cirkus ide dalje…





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button