IzdvojenoVijestiZadar

Livakoviću preminuo odvjetnik, Smiljan Bakočević ga ne želi zastupati na ponovljenom suđenju u aferi Remorker

AFERA REMORKER

Uskočki optuženik Zdravko Livaković i jedan od glavnih protagonista afere Remorker našao se u novoj nezavidnoj situaciji uoči ponovljenog suđenja koje bi trebalo započeti uskoro na Županijskom sudu u Zagrebu što mu je preminuo dugogodišnji odvjetnik Nediljko Ivančević.

VIDEO: I DALJE TRAJE PRETRES STANA (18:00h) – Uhićen je Zdravko Livaković

Splitski odvjetnik bio je, inače, od prvog dana vrlo duboko involviran u aferu Remorker i zastupao je Livakovića od njegovog uhićenja u listopadu 2013. godine praktički do posljednjeg dana svog života. Naime, Ivančević je Livakovića trebao zastupati i u ponovljenom suđenju pa je vrlo vjerojatno da će Božidar Kalmeta i ostali optuženici koje USKOK tereti za pljačku milijuna državnog novca iskoristiti i ovu priliku za novu odgodu početka suđenja.

Kalmetu i Livakovića USKOK tereti za pljačku više desetaka milijuna kuna državnog novca

Poznati splitski odvjetnik preminuo je početkom kolovoza iznenada u 59. godini dok je bio na ljetovanju s obitelji na Hvaru.

Kako su gradom ovih dana krenule glasine da bi Livakovića u budućnosti trebao zastupati zadarski odvjetnik Smiljan Bakočević, odlučilo smo provjeriti istinitost tih tvrdnji.

Bakočević potvrdio ZADAR Newsu da neće zastupati Livakovića

U razgovoru za ZADAR News Bakočević je izjavio kako nije točna informacija da će na ponovljenom suđenju u aferi Remorker zastupati Livakovića.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button