IzdvojenoZadar

VIDEO – Margetić detaljno opisao kako je Kalmetina supruga Dolores Grdović Kalmeta prenosila preko 200 tisuća eura mita u svojoj torbici

OFF DOMAGOJA MARGETIĆA

Istraživački novinar Domagoj Margetić koji već neko vrijeme boravi u Zadru prije nekoliko dana objavio je na svom YouTube kanalu “OFF” zanimljivu priču o tome kako je, a što su mu potvrdili pouzdani insajderi i svjedoci, pa čak i referenti iz gradske uprave Grada Zadra, supruga uskočkog optuženika Božidara Kalmete, Dolores Grdović Kalmeta uzimala mito koje je kasnije odnosila u jedan stan u ulici Borelli.

‘Kalmetina supruga prenosila je u torbici iznuđen novac u stan u ulici Borelli. U torbi je bilo preko 200 tisuća eura

Margetić detaljno opisuje kako je Kalmetin zločinački klan reketario ljude pa im kasnije nudio rješenja. U svom istraživanju Margetić je došao do podataka kako su za jednu stambenu jedinicu poduzetnici i građevinari nekad morali dati i do 10 tisuća eura mita.

’Plaćalo se i preko 10 tisuća eura po stambenoj jedinici’

U svemu ovome, kako navodi Margetić u svom prilogu, sudjelovali su Darko Kasap, Dolores Grdović Kalmeta, Božidar Kalmeta i Zdravko Livaković i ostali teklići i pomoćnici u opisanim kaznenim djelama mita i korupcije.

Margetiću su izvori iz gradske uprave potvrdili kako se davalo mito za “usluge”

Ono što posebno intrigira u cijelom video prilogu je način na koji je, poprilično detaljno, Margetić opisao da je supruga Božidara Kalmete, Dolores Grdović Kalmeta u svojoj torbi prenosila više od 200 tisuća eura iznuđenog novca koji je ostavljala u spomenutom stanu u ulici Borelli.

Video prilog možete pogledati ispod ovog teksta.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button